SALE

Ontvang t/m aanstaande zondag 10% korting op alle hal meubels!

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk collectie
Back 2 School | Ontvang 10% korting op alle werkkamermeubels
Deze actie is geldig tm 28-08-2022

Roomdividers bij Furnea

(0 artikelen)

Roomdividers bij Furnea | De slimme & sfeervolle scheidingswand

Is je kamer te groot of juist te klein?

Een roomdivider is dé oplossing om een ruimte op een leuke manier op te delen. Een vakkenkast is namelijk perfect als scheidingswand te gebruiken. Heb je een grote woonkamer? Dan is het vaak lastig om de ruimte op een leuke manier in te richten met woonkamer meubels en knusse hoekjes te maken. Een roomdivider is dan ideaal. Zet de kast in het midden van je woonkamer en deel de ruimte zo in twee delen. Maar, ook als je juist een kleinere kamer hebt zoals een studentenkamer of studio is dit meubel echt ideaal. De meeste modellen zijn bovendien helemaal open waardoor de scheidingswand allesbehalve kolossaal is.

Een roomdivider als boekenkast

Dat een roomdivider handig is om een ruimte op te delen staat wel vast. Maar, heb je ook gedacht aan de praktisch en sfeervolle kant van dit meubel? Roomdividers zijn gemaakt van verschillende (open) vakken. Deze vakken kun je heel leuk voor verschillende dingen gebruiken. Zo kan een roomdivider gebruikt worden als boekenkast, accessoires kast en opbergkast. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een combinatie van boeken, accessoires en bijvoorbeeld leuke opbergdozen. De vakkenkast is ook ideaal voor een kinderkamer of slaapkamer. De vakken zijn namelijk perfect om speelgoed in te zetten of kleding in op te bergen. We kunnen wel zeggen dat een roomdivider één van de meeste veelzijdige meubels in huis is. 

Maak kennis met onze bekende meubelmerken 

Je denkt misschien dat een roomdivider een standaard vierkante kast met vierkante vakken is. Maar niets is minder waar. Ook dit meubel is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Een roomdivider in de vorm van een trappetje en een model met vakken in verschillende formaten behoren onder andere tot de mogelijkheden. Al die soorten kasten zijn uitgebracht door verschillende meubelmerken. De merken Inter Link SAS en Priya zijn de bekendste. Inter Link SAS blinkt vooral uit door de verschillende modellen en Priya heeft zich gespecialiseerd in aparte ontwerpen. Ben je dus op zoek naar een roomdivider? De keuze bij Furnea is reuze!  

Roomdividers bij Furnea | De slimme & sfeervolle scheidingswand

Roomdivider kopen bij Furnea

Krijg je spontaan zin om je kamer een nieuwe look te geven of om je kamer opnieuw in te delen? Dan kan de roomdivider natuurlijk niet ontbreken. Zit je hoofd vol ideeën en wil je snel aan de slag? Bestel je roomdivider dan bij Furnea. Wij zorgen voor een snelle levering zodat je nieuwe aankoop binnen de kortste keren staat te pronken in jouw huis. Maar, naast onze gratis bezorg- en retourservice krijg je bij Furnea ook 5 jaar gegarandeerd garantie op al je aankopen. Een roomdivider kopen bij Furnea is dus gemakkelijk, snel en zonder risico. Zo is iedereen blij!

De roomdivider is een zeer populaire en gezellige oplossing om een ruimte op een leuke manier in verschillende op te delen. De roomdivider is zo populair omdat het een ideaal meubel is om een grote ruimte knus en gezellig te maken en om een kleine ruimte efficiënt in te delen.

De roomdivider is dan ook geschikt voor elk type woning, appartement of bedrijfspand. Zo kun je een grote woonruimte gemakkelijk opdelen in twee knussere ruimtes, of de wand gebruiken om een studentenkamer op te delen in een woongedeelte en een slaapgedeelte. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt dit gezellige meubel dan ook een populaire keuze.

Verschillende maten roomdivider 

Om een roomdivider zo passend mogelijk te maken voor jouw woning, zijn deze meubels in verschillende maten en vormen verkrijgbaar. Het is namelijk belangrijk dat je een roomdivider kiest die niet te groot aanvoelt in een ruimte. De maten van een roomdivider verschillen sterk en hetzelfde geldt tevens ook voor de diepte van de schappen.

Het is dus belangrijk om een goed beeld te hebben van de geschikte maten voor in jouw huis of kantoor. De grootte van een divider heeft natuurlijk ook invloed op het aantal opbergschappen. Zo bestaat de kleinste divider van Furnea uit 6 schappen en de grootste uit 16. Het is belangrijk om van te voren na te denken over de mogelijkheden die je hebt.

Ook vind je roomdividers in verschillende kleuren en stijlen

Verschillende soorten dividers

Om er voor te zorgen dat jij altijd een gepaste kamerverdeler vindt, kun je bij Furnea kiezen uit een breed aanbod in dividers. Hierbij kun je denken aan verschillende hoogtes, maar voornamelijk ook aan verschillende kleuren en vormen.

Zo vind je er perfect vierkante dividers die gemakkelijk gebruikt kunnen worden om grotere ruimtes te verdelen of om als volledige afscheiding te fungeren. Ook heb je dividers in een trapvorm die je bijvoorbeeld in kleinere ruimtes kunt gebruiken. Hiermee bepaal jij de sfeer in je huis en pas je de ruimte dan ook gemakkelijk aan met een van onze handige dividers.

Gegarandeerde kwaliteit

Bij Furnea kiezen we enkel de beste producten van de beste kwaliteit. Zo waarborgen wij de kwaliteit en jouw tevredenheid. Alle onze dividers, in welke vorm of maat dan ook, zijn gemaakt van hoge kwaliteit geperst hout.

Dit hout verzekerd dan ook een langere levensduur en dat het algehele product steviger is. Dankzij deze hogere kwaliteit en de stevigheid kun je de kast gemakkelijk langere tijd in je meubilair blijven gebruiken en is hij stevig genoeg om zwaardere vazen of grotere planten te dragen. Bij Furnea heb je dan ook altijd 100 dagen bedenktijd en gegarandeerd 5 jaar garantie.

Het kiezen van een passende kleur

Een goede divider is in verschillende kleuren te vinden. Zo kun je kiezen voor het altijd passende wit of voor een prachtige eiken kleur. Daarnaast kun je deze kleuren ook nog combineren met de bijhorende Winny opbergdozen die precies in de vakken passen.

Hierbij heb je bijvoorbeeld weer de keuze uit rood, oranje en blauw. Op die manier kun je dan ook zelf voor interieurontwerper spelen en gemakkelijk je eigen kleuren bij elkaar voegen. Hierbij is het belangrijk om goed te kijken naar de mogelijkheden en hierbij na te gaan welke combinaties het beste in jouw huis zouden passen.

In een kantoorsetting of een industriële setting kan bijvoorbeeld gekozen worden voor het wit en in woonhuizen met veel houtproducten kan gekozen worden voor de eiken kleuren. De combinaties van kleuren door middel van het gebruik van de opbergbakken kan dan ook zorgen voor een leuke kleurwerking die bijvoorbeeld aansluit op kleuren in andere gedeelten in het huis. 

Verschillende stijlen

Wanneer je op zoek bent naar een divider, kom je verschillende stijlen tegen die allemaal gemakkelijk te gebruiken zijn in een woning of bedrijf. Zo kun je kiezen voor de bekende room divider kast, maar ook voor een roomdivider scherm. Van deze opties is de kast het makkelijkste, omdat deze je de mogelijkheid geeft om zelf nog huiselijke elementen toe te voegen aan de kast.

Zo kun je leuke vazen toevoegen, de kast inzetten als boekenkast, of leuke foto’s in de kasten zetten. Hierdoor heb jij de regie en kun je de woonruimte of het kantoor nog gezelliger maken.

Hierdoor vind je gemakkelijk jouw eigen manier van inrichten en kun je er voor zorgen dat de divider helemaal opgaat in jouw meubilair. De keuze voor een divider is natuurlijk grotendeels afhankelijk van de stijl die je al in huis hebt. Zoals je hierboven hebt gezien, kun je bij Furnea kiezen uit witte en eikenhouten kasten. Beide kleuren zijn gemakkelijk te implementeren in een woning of kantoor.