Haal de gezelligheid in huis met een roomdivider

(10 artikelen)

Soms lukt het niet een ruimte praktisch in te delen. Je wilt hoekjes creëren, ruimtes met verschillende functies van elkaar scheiden, of je zoekt gewoon iets om een saaie ruimte te breken. Dan is het ideale meubelstuk een echte roomdivider. Met een roomdivider maak je van één grote ruimte meerdere kleinere ruimtes met verschillende functies. Je maakt bijvoorbeeld een knusse relax-hoek die je afscheidt van de rest van de je woonkamer meubels, waar je je heerlijk in terug kunt trekken. Met bijvoorbeeld een roomdivider voor de kinderkamer zijn de mogelijkheden eindeloos. En ze hebben ook nog eens een hele praktische functie: je kunt er veel in kwijt!

Combineer een roomdivider met mandjes

Heb je een kamer waarin je verschillende functies wilt verenigen? Of wil je een deel van de ruimte liever aan het directe zicht onttrekken? Dan is een roomdivider een onmisbaar meubelstuk. Je creëert in een handomdraai een afgescheiden deel waarin je rust en overzicht hebt. Je maakt van een grote ruimte een eetkamer en woonkamer, je maakt van een slaapkamer een slaapgedeelte en een kleedgedeelte en in je kinderkamer kun je een aparte speelhoek maken waarbij de roomdivider tegelijk veel ruimte biedt voor het speelgoed. Een roomdivider past uitstekend bij je woonkamer meubels en leg je er een hoogpolig vloerkleed naast met een heerlijke fauteuil, hocker of design stoel dan is je rustige relaxruimte geboren. Bovendien is dit meubelstuk er in verschillende kleuren. Ga je voor een roomdivider wit of zwart?

Bestel je roomdivider online bij Furnea

Gemak dient de mens. Je bestelt je roomdivider heel gemakkelijk online en voor je het weet, staat de bezorger voor de deur. Wanneer de levering plaats vindt, kun je gemakkelijk zelf bekijken. Je ontvangt namelijk van ons een bevestigingsmail van je bestelling, met daarin een Track en Trace. Jouw roomdivider is zo precies te volgen op zijn weg naar jouw huis. Bovendien zorgen onze inkopers voor goede kwaliteit voor een geweldige prijs, dus je zit aan alle kanten gebeiteld met je nieuwe roomdivider aanbieding, opbergkasten of ladekast!