Roomdividers bij Furnea

(9 artikelen)

Roomdividers bij Furnea | De slimme & sfeervolle scheidingswand

Is je kamer te groot of juist te klein?

Een roomdivider is dé oplossing om een ruimte op een leuke manier op te delen. Een vakkenkast is namelijk perfect als scheidingswand te gebruiken. Heb je een grote woonkamer? Dan is het vaak lastig om de ruimte op een leuke manier in te richten met woonkamer meubels en knusse hoekjes te maken. Een roomdivider is dan ideaal. Zet de kast in het midden van je woonkamer en deel de ruimte zo in twee delen. Maar, ook als je juist een kleinere kamer hebt zoals een studentenkamer of studio is dit meubel echt ideaal. De meeste modellen zijn bovendien helemaal open waardoor de scheidingswand allesbehalve kolossaal is.

Een roomdivider als boekenkast

Dat een roomdivider handig is om een ruimte op te delen staat wel vast. Maar, heb je ook gedacht aan de praktisch en sfeervolle kant van dit meubel? Roomdividers zijn gemaakt van verschillende (open) vakken. Deze vakken kun je heel leuk voor verschillende dingen gebruiken. Zo kan een roomdivider gebruikt worden als boekenkast, accessoires kast en opbergkast. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een combinatie van boeken, accessoires en bijvoorbeeld leuke opbergdozen. De vakkenkast is ook ideaal voor een kinderkamer of slaapkamer. De vakken zijn namelijk perfect om speelgoed in te zetten of kleding in op te bergen. We kunnen wel zeggen dat een roomdivider één van de meeste veelzijdige meubels in huis is. 

Maak kennis met onze bekende meubelmerken 

Je denkt misschien dat een roomdivider een standaard vierkante kast met vierkante vakken is. Maar niets is minder waar. Ook dit meubel is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Een roomdivider in de vorm van een trappetje en een model met vakken in verschillende formaten behoren onder andere tot de mogelijkheden. Al die soorten kasten zijn uitgebracht door verschillende meubelmerken. De merken Inter Link SAS en Priya zijn de bekendste. Inter Link SAS blinkt vooral uit door de verschillende modellen en Priya heeft zich gespecialiseerd in aparte ontwerpen. Ben je dus op zoek naar een roomdivider? De keuze bij Furnea is reuze!  

Roomdivider kopen bij Furnea

Krijg je spontaan zin om je kamer een nieuwe look te geven of om je kamer opnieuw in te delen? Dan kan de roomdivider natuurlijk niet ontbreken. Zit je hoofd vol ideeën en wil je snel aan de slag? Bestel je roomdivider dan bij Furnea. Wij zorgen voor een snelle levering zodat je nieuwe aankoop binnen de kortste keren staat te pronken in jouw huis. Maar, naast onze gratis bezorg- en retourservice krijg je bij Furnea ook 5 jaar gegarandeerd garantie op al je aankopen. Een roomdivider kopen bij Furnea is dus gemakkelijk, snel en zonder risico. Zo is iedereen blij!