Een wandbeeld voor een eigenzinnige inrichting

(0 artikelen)

Jouw stijl mag net even wat anders zijn dan doorsnee. Toch? Dan hebben wij voor jou een paar bijzondere woonaccessoires onderdelen. Want heb je wel eens gedacht aan een wandbeeld? Onze inkopers hebben een paar mooie voor je uitgezocht. Een wandbeeld maakt van jouw muur een echte blikvanger. Of je hem nu op je schouw monteert, boven een dressoir of boven een tafel. Maar ook gewoon op een mooie plek aan de muur komt een wandbeeld prachtig tot zijn recht. En wat extra leuk is, onze wandbeelden zijn heel scherp geprijsd. Dat is mooi meegenomen, dachten wij zo.

Een wandbeeld maakt iedere muur bijzonder

De woonaccessoires van Furnea zijn hip en trendy. Je vindt er veel mooie design artikelen tegen een super lage prijs. En met zoveel keus is het niet moeilijk om naar hartenlust te combineren. Met een spiegel, een wandbeeld en een mooie kandelaar en een wandplank kun jij al gauw je kamer helemaal naar je hand zetten. Een wandbeeld is een bijzondere decoratie die een heerlijke eigenwijze uitstraling geeft aan je kamer, precies zoals jij het wilt. Een wandbeeld is een heel trendy accessoire waarmee je je eigen stempel op je inrichting zet.

Een wandbeeld bestel je online

Natuurlijk bestel je ook een wandbeeld makkelijk online. Voor een mooie prijs, dankzij onze slimme inkopers. En die zorgen ook voor een grote voorraad. Met een paar muisklikken heb je het wandbeeld en andere artikelen van jouw keuze zoals schilderijen of fototlijsten in je winkelwagen gezet. In onze bevestigingsmail ontvang je een Track en Trace-code en kun je de levering op de voet volgen. En voilà, voor je het weet heb je het wandbeeld en de andere accessoires van je keuze in huis. En bevalt het niet? Dan heb je veertien dagen de tijd om het te retourneren. Zo doen we dat.