Bestel je SITS stof & lederen stalen bij Furnea

SITS Stoffen & Ledercollectie 

SITS is een Deens meubelmerk dat onder andere bankstellen laat ontwerpen door de beste ontwerpers van Scandinavië. De banken kunnen geheel naar wens door jou worden samengesteld. Hierbij heb je een ruime keuze uit verschillende stof- en ledersoorten, waarbij deze soorten enkel met een SITS bankstel gecombineerd kunnen worden. Daarnaast zijn er enorm veel verschillende kleuren waarin jij de stoffen en het leder van je bank kan laten maken. Hierdoor is het bijzonder eenvoudig om je bank aan te laten sluiten op je inrichting en persoonlijke smaak.

Materialen in verschillende samenstellingen

De collectie van SITS is bijzonder uitgebreid qua kleuren en stof- en leersoorten. De materialen waarin je je bankstel kan samenstellen, hebben ieder een mooie naam gekregen om ze te onderscheiden. Daarbij is niet ieder materiaal in alle kleuren verkrijgbaar. De volgende materialen zijn bij SITS bankstellen beschikbaar: Polyester, Chenille Acrylic, Katoen, Vlas, Modacdrylic en Leder.

Unieke eigenschappen per stofsoort

Iedere stof en ledersoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen, denk hierbij aan hoeveel zit uren de stof mee gaat, maar ook hoe gevoelig de kleur van de stof is voor zon- en natuurlijk licht, hoe makkelijk het pilt en hoe zwaar de stof is. Al deze eigenschappen bepalen of een stof al dan niet geschikt is voor intensief gebruik. Kies je voor een bankstel met een materiaal en kleur uit de SITS stoffen en ledercollectie en bestel je de iProteqt All in House Service mee? Indien zich gedurende de serviceperiode van 5 jaar calamiteiten met het meubel voordoen dan staat ons Service Centre volledig tot je beschikking. Zo kan jij comfortabel en met een zeker gevoel gebruik maken van je bankstel met een stof of ledersoort uit de collectie van SITS.

Een SITS bankstel samenstellen bij Furnea in een stof of ledersoort uit de collectie

In de online shop van Furnea bieden we diverse stoffen en ledersoorten aan, ieder met hun eigen unieke kenmerken. Daarnaast zijn de stoffen en ledersoorten in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het is dan ook heel eenvoudig om een bankstel samen te stellen die past bij jouw huishouden, hoe intensief het gebruik van het bankstel is en vooral welke stof of ledersoort voor jou het meest comfortabel is. Kom ook zeker langs in de showroom van Furnea om alle stoffen en ledersoorten te bekijken. Zo kan je ook direct alle mogelijkheden op het gebied van kleuren bekijken. Wil jij extra lang genieten van je mooie bank van SITS? Bestel dan direct het bijpassende onderhoudsproduct mee dat we adviseren. Bij Furnea heb je keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. Afhankelijk van je bestelling betaal je bijvoorbeeld achteraf of in drie rentevrije termijnen.