De moderne Atlanta woonkamer meubels

Door Furnea
9 Februari 2017

Modern en trendy, dat zijn de woorden die direct in je opkomen bij de woonkamer serie Atlanta. Dit spectaculaire woonprogramma is een ware lust voor het oog. Strakke lijnen zijn gecombineerd met moderne handgrepen en een stralende hoogglans witte afwerking. De Atlanta woonkamer meubels zijn afkomstig van het Duitse meubelmerk Nova Design. De kwaliteit van deze hoogglans meubels is dan ook gegarandeerd. De meubels dragen ook niet voor niets het keurmerk Qualität produkt & services aus Deutschland.

Complete woonkamer meubel set

De Atlanta serie bestaat uit een vitrinekast in twee maten, een dressoir, een wandkast, een TV meubel, een eetkamertafel en een wandplank in twee maten. Met deze moderne meubels kun je een woonkamer dus compleet inrichten. De hoogglans witte meubels zijn zo op elkaar afgestemd dat je woonkamer één geheel vormt met de inrichting. Voeg daar leuke woonaccessoires, lampen en vloerkleden aan toe en je woonkamer is compleet.

Woonkamer meubels hoogglans wit

De woonkamer meubels uit de Atlanta serie zijn allemaal voorzien van hoogglans witte fronten. De zijkanten zijn mat wit wat zorgt voor een speels effect. Bovendien zijn de fronten uitgevoerd in MDF hout en perfect hoogglans gespoten. De vitrinekasten, wandkast en dressoir hebben bovendien ook glazen deuren. Hierdoor slaan de Atlanta woonkamer meubels een brug tussen opbergkasten en een vitrinekast. Vergeet ook vooral de Betonlook accenten niet, deze versterken de moderne look en geven de woonkamer meubels een moderne touch.

Als het gaat om functionaliteit biedt deze complete woonkamer set ook alles wat je maar kunt wensen. Zo sluiten de deuren en lades beheert dankzij het soft-close systeem. We hoeven niet uit de leggen dat dit de gebruiksvriendelijkheid maar ook de levensduur aanzienlijk verbeterd. Het TV meubel is voorzien van een kabelmanagementsysteem en de lades zijn aan de zijkant verstelbaar.

Meubels met LED verlichting

Om nog meer gezelligheid en sfeer te creëren kun je deze moderne woonkamer meubels ook combineren met de bijbehorende LED verlichting. Hiermee geef je je inrichting nét dat beetje extra. Een TV meubel met LED verlichting valt toch wat meer op en maakt je TV beleving nog specialer.

Twijfel daarom niet en maak van je huis ook echt je thuis met de Atlanta woonkamer meubels van het meubelmerk Nova Design.