Bezorging van meubels bij Furnea

Door Furnea
21 Januari 2016

Bij Furnea hebben we een heel groot assortiment met leuke design meubels en trendy woonaccessoires. Ook zorgen we dagelijks voor de bezorging van tientallen pakketten. Voor bijna elke ruimte van je huis kun je bij ons slagen voor de mooiste spulletjes. Natuurlijk is je woninginrichting heel dierbaar. Meubels en woonaccessoires zijn immers een stukje van je identiteit en je moet er ook dagelijks tegenaan kijken. Maar niet alleen voor jou zijn ze dierbaar. Ook voor het team van Furnea! Elk pakket dat bij ons de deur uitgaat is met veel liefde en zorg behandeld. En ook als ze eenmaal de deur uit zijn bezorgen wij je pakketten meestal persoonlijk bij je thuis.

Bezorging van lichte en kleine meubels met pakketdienst

Voor de bezorging van woonaccessoires, kleine pakketten en lichte meubels tot en met 30 kilo schakelen wij een pakketbezorgdienst in. Je ontvangt de avond voor levering een e-mail met track en trace code en op de dag van levering een SMS met een tijdsindicatie, natuurlijk wel alleen als je een mobiel nummer hebt opgegeven. Nadat je pakket verzendklaar is wordt deze binnen één werkdag bij jou bezorgd.

Bezorging van zware en grote meubels met meubeltransportbedrijf

Bij zware, grote en lange meubels wordt een speciaal meubeltransportbedrijf ingeschakeld. Uit ervaring hebben wij namelijk geleerd dat er soms onzorgvuldig wordt omgegaan met pakketten. Hierdoor werden meubels vaak beschadigd bezorgd. Daarom hebben wij een eigen meubeltransportdienst opgericht. Zo kunnen wij pakketten die zwaar, groot of lang zijn persoonlijk en onbeschadigd bij je afleveren. Pas als een pakket goed, veilig en heel bij jou is thuisbezorgd nemen wij afscheid van onze geliefde meubels. Deze persoonlijke aandacht kan er soms voor zorgen dat het wat langer duurt voordat jouw pakket wordt bezorgd. Nadat je pakket verzendklaar is wordt deze dan ook doorgaans binnen 2-3 werkdagen bij jou bezorgd.

Je ziet dat jouw geliefde meubels en woonaccessoires bij ons in goede handen zijn. Dit houdt wel in dat je soms iets langer moet wachten voordat je meubels bezorgd worden. Maar wanneer je nieuwe aanwinsten gemonteerd en heel in je woning staan ben je dit zeker weer vergeten.