Botanisch woonstijl

Door Furnea
23 Maart 2020

Botanisch woonstijl; groen, groener, groenst! 

De verstedelijking, de tempo, de druk, massaproductie en de ontgroening van de steden hebben uiteindelijk geleid naar een snel groeiende woontrend; urban jungle oftewel botanische woonstijl. De basis voor deze woonstijl is eigenlijk heel simpel. 

Het gebruik van natuurlijke en lichte kleuren in de basis met een eindeloze aanvulling van groene planten in mooie potten door de gehele woning. Planten, rattan, massief houten en bamboe meubelstukken zijn dan op geen enkele manier weg te denken in deze interieurstijl.

Een collectie van verschillende grote opvallende groene planten of kies je voor een tropische look dan zijn de palmsoorten niet te missen. Geen groene vingers, niet getreurd! Maak een selectie van verschillende soorten cactussen en ook jij hebt binnen mum van tijd een botanisch interieur. De meubels? Die bestel je natuurlijk via furnea.nl. Door deze stijl toe te passen haal je als het ware de natuur in huis. Dit zorgt voor een fijne, rustgevende en vooral een gezonde leefomgeving. 

Botanische meubels bij Furnea

Wij blijven innoveren en zijn daarom continu op zoek naar de meest bijzondere meubelstukken die passen bij jouw levensstijl. Je woonstijl is immers een verlengde van je levensstijl! De handgemaakte meubels zoals de hippe barstoelen, heerlijke fauteuils, de eetkamerstoelen en de bijzondere salontafels zijn ieder uniek en vervaardigd uit duurzame materialen. De rattan en houtsoorten die we voor onze meubels gebruiken zijn op een duurzame manier geteeld en gekapt. Onze botanische meubels zijn met alle zorg en liefde met de hand gemaakt, ware vakmanschap dus! Dat zie je en dat voel je, en het voelt goed! Neem plaats op de Rattan schommelstoel, geniet onder de palmboom van een drankje met op de vloer een van de prachtige vloerkleden. Ja ja, we hebben het over jouw toekomstige woonkamer. 

Botanische meubels kopen bij Furnea

Bij Furnea werken we alleen samen met top meubelmerken. Wat ze allen gemeen hebben is dat ze niet alleen opvallen door de stijl, kwaliteit en duurzaamheid maar ook een luisterend oor hebben. De meningen en wensen van hun klanten zijn namelijk heel erg belangrijk. Zo sluit de botanische collectie meubels naadloos aan bij de woontrends en de ontwikkelingen in de samenleving. De meubels worden gratis thuisbezorgd en je hebt ook nog eens 100 dagen bedenktijd. En wist je al dat wij rentevrij gespreid betalen aanbieden? Hierdoor kun je al je aankopen in drie termijnen betalen. Wat ook heel handig is, de meeste botanische meubelstukken worden gemonteerd geleverd, superhandig dus!