De innovatieve TV meubels van Spectral

Door Furnea
2 Augustus 2016

Een TV in je interieur is natuurlijk onmisbaar. Ieder huishouden heeft wel een TV als centraal middelpunt in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Ook de techniek staat tegenwoordig voor niets; TV schermen worden steeds dunner, groter en helderder. Daarnaast is het uiterlijk van de nieuwste TV schermen de laatste jaren veranderd tot een waar stukje design. Niet alleen de TV schermen zijn de laatste jaren sterk veranderd. Het aanbod aan divers audio apparatuur is ook flink toegenomen en gevarieerder geworden. Niets staat je tegenwoordig meer in de weg om een kleine thuisbioscoop in je woonkamer te creëren. Alleen het nadeel aan al die nieuwste snufjes is wel dat de apparatuur verbonden moet worden met zowel je TV als het stopcontact. Met een grote bos kabels en snoeren als resultaat. Je kunt bij de plaatselijke bouwmarkt snoerbinders kopen om de kabels bij elkaar te houden maar dan nog zie je de snoeren naar je TV lopen. Het vooraanstaande merk Spectral heeft hier oplossingen voor bedacht. De Spectral TV meubels bieden een luxueus kabelmanagement waarmee alle kabels verdwijnen. Bovendien zijn de TV meubels van Spectral zo vormgegeven dat je thuis in stijl TV kunt kijken.

Spectral maakt techniek onzichtbaar

Het motto van Spectral maakt in één zin duidelijk waar het merk voor staat. De drie broers Frank, Heiko en Markus Krämer hebben het bedrijf in 1994 opgericht. Het van oorsprong Duitse bedrijf heeft inmiddels veel successen behaalt in Europa. Ook in Nederland behoort het merk inmiddels tot één van de beste TV meubel producentenFurnea is een officiële Spectral dealer en biedt verschillende TV meubels aan van het merk. Zowel in de showroom als via de webshop kun je bij Furnea terecht voor de design TV meubels van Spectral. Ieder TV meubel is voorzien van het speciaal Spectral kabelmanagement waarmee je alle kabels en snoeren stijlvol weg kunt werken achter je TV. Daarnaast heeft ieder TV meubel een uniek design waarmee je nieuwe TV een speciale plek krijgt in je woonkamer. Het functionele design gooit hoge ogen waardoor een Spectral TV meubel ook echt bijzonder is. Furnea heeft niet alleen innovatieve TV meubels van Spectral opgenomen maar ook de Spectral Spray waarmee je je TV streeploos en vlekvrij kunt schoonmaken en de Infrarood ontvanger ZU1864.

Geef je TV een speciale plek in je interieur

Voordat je op zoek gaat naar een TV meubel moet je eerst bij jezelf nagaan hoe je je TV wilt plaatsen. Wil je je TV hoog of laag ophangen of wil je je TV neerzetten op een design TV meubel. Om je TV laag maar strak op te hangen kies je voor het het TV meubel Spectral Floor QX203-BG met één plank. Wil je je TV iets hoger hangen? Dan kies je voor het TV meubel Spectral Floor QX203-KG of het TV meubel Spectral Panel PL60-BG. Ondanks het lage model kun je aan bijna alle TV meubels van Spectral een scherm tot 50 inch hangen. Bij het TV meubel Spectral Floor QX1011-BG kun je zelfs een TV scherm van 60 inch ophangen. Naast de standaard modellen heeft het merk Spectral ook het unieke TV meubel Spectral Tray ontworpen. Dit TV meubel is verkrijgbaar in maar liefs 9 trendy kleuren zoals rood, paars en oranje. Zo kun je je TV aanpassen naar jouw interieur.

Spectral heeft naast haar eigen merk ook het merk Just-Racks gelanceerd. Natuurlijk heeft Furnea ook een groot deel van de Just-Racks TV meubels in de collectie opgenomen. De design TV meubels zijn laag en bedoelt om je TV erop te zetten. De TV meubels binnen de black and White serie hebben ieder en apart design. Zo is het TV meubel JRL1101 voorzien van speakerdoek voor een ultiem geluidsplezier. Het TV meubel JRL1650 is voorzien sneeuw witte glasplaten die niet verkleuren en het TV meubel JRA150 heeft in het midden een opening voor je TV apparatuur. Alle Just-Racks modellen zijn voorzien van glasplaten die krasvast en slijtvrij zijn. Je kunt dus jarenlang genieten van jouw design TV meubel. Bekijk de collectie Spectral en Just-Racks modellen en haal de laatste trend in je huis.