De Line en Cube TV wandmeubels

Door Furnea
17 Februari 2016

Je TV een centrale plek geven in je woonkamer; dat kan met de nieuwe lijn TV wandmeubels van het meubelmerk Benvenuto Design. De nieuwe serie TV wandmeubels is eigenwijs, strak, modieus en combineert het beste van twee werelden. Dat een TV wandmeubel in hoogglans wit een moderne en kille uitstraling heeft is namelijk allang verleden tijd. Een hoogglans wit TV wandmeubel gecombineerd met de charme en warmte van natuurlijk hout; dat is dé trend van dit moment.

De Cube TV wandmeubels

De Cube serie bevat diverse elementen die je zelf tot een stijlvol TV wandmeubel kunt combineren. Daarbij komt dat de elementen niet alleen als TV meubel gebruikt kunnen worden maar ook als zwevend wandmeubel of zwevend dressoir. Iedere combinatie heeft zo z’n eigen charme en iedere combinatie maakt je woonkamer een stukje specialer. De Cube TV wandmeubels zijn verkrijgbaar in een aantal soorten en maten. Allereerst heb je de keuze uit vier soorten elementen. Iedere element is verkrijgbaar in hoogglans antraciet, hoogglans wit, mat beige en mat grijs. Als bijkomend voordeel is ieder element van de Cube TV wandmeubels uitgerust met een soft-close systeem. De fronten van deze serie hebben aan de bovenkant of zijkant een kleine rand waarmee je de kasten kunt openen.

Benvenuto Design CubeWandmeubel Cube 20

De Line TV wandmeubels

De Line serie is tevens een TV wandmeubel serie waarbij elementen met elkaar gecombineerd kun worden. De Line TV wandmeubels zijn wat speelser dan de Cube TV wandmeubels. Ook qua elementen heb je bij de Line TV wandmeubels meer keuze. Een zwevende vitrinekast, wandplank en een zevende boekenkasten behoren hier namelijk tot de mogelijkheden. Mat beige en hoogglans wit zijn de kleuren die deze TV wandmeubels kenmerken. Daarnaast kan er gekozen worden voor wenge, eiken of grijs eiken accenten. Ook met verlichting kun je spelen bij deze TV wandmeubels. Denk hierbij aan een LED-strip achter je TV of een LED-spot in de zevende vitrinekast. Iedere element van deze TV wandmeubelserie is bijzonder en ieder element voegt iets toe aan je woonkamer.

❤ Benvenuto Design LineWandmeubel Line 5

Het meubelmerk Benvenuto Design

De Cube en Line serie zijn ontworpen door het meubelmerk Benvenuto Design. Dit merk kenmerkt zich door gebruik te maken van kwalitatieve materialen. De hoogglans elementen worden zelf gespoten met drie lagen hoogglans UV lak. Het meubelmerk is van Italiaanse afkomst wat op een subtiele manier terugkomt in de TV wandmeubels. Kom ook eens langs in onze showroom om een indruk te krijgen van de Benvenuto Design TV wandmeubels.