Goedkoop tv meubel

Door Furnea
22 Januari 2019

Een TV meubel is bij veel mensen het middelpunt in de woonkamer en een item waar veel gebruik van wordt gemaakt. Daarom is het belangrijk dat een TV meubel ook past bij jouw interieur en dat het TV meubel alles biedt om van jouw avond een relaxte TV avond te maken. Bij het uitzoeken van het perfecte TV meubel komt nog heel wat kijken. Wanneer je uit bent over het model komt de prijs en de levertijd, want niemand wil teveel betalen of lang wachten. Voor een goedkoop TV meubel ben je bij Furnea aan het juiste adres. De TV meubels Linos en Arcadia 21 zijn namelijk fors afgeprijsd en ook nog eens direct leverbaar!

Smal TV meubel met oneindig veel ruimte

De modellen Arcadia en Linos zijn ontworpen door het meubelmerk Benvenuto Design en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Belangrijk is dat de modellen een smal en compact ontwerp hebben waardoor de meubels in iedere woonkamer of studentenkamer passen. Ondanks het compacte ontwerp bieden de TV meubels toch veel ruimte voor je apparatuur. Bovendien is de klepdeur gemaakt van speciaal glas wat inhoud dat je je apparatuur kunt bedienen door de klepdeur heen! Niets staat je dus in de weg om in stijl te kunnen genieten van je vrije avond thuis voor de buis.

TV meubel met beugel om je TV op te hangen

De TV meubels Linos FX en Arcadia FX zijn dezelfde modellen als de Linos en Arcadia alleen dan voorzien van een bijpassende TV beugel. Deze beugel is geschikt voor TV’s met een schermformaat van 32 tot en met 60 inch. Bovendien biedt een TV meubel met beugel de mogelijk om al je kabels netjes weg te stoppen in de poot van de beugel.

TV meubel Linos

Het TV meubel linos is verkrijgbaar in een zwarte uitvoering gecombineerd met hoogglans wit (Linos 6) en een volledige zwarte uitvoering (Linos 7). Dit model is ontworpen in een hoekvorm waardoor het TV meubel ook in een hoek van de kamer past.

TV meubel Linos TV meubel Linos

TV meubel Arcadia 21

Het TV meubel Arcadia 21 is verkrijgbaar in zwart met hoogglans ebony, zwart met hoogglans wit en volledig zwart. Dit model is voorzien van sierlijke verchroomd metalen poten die de moderne look van het TV meubel compleet maken.

TV meubel Arcadia TV meubel Arcadia

Deze TV meubels koop je nu met 25% korting in de webwinkel en/of showroom van Furnea. Je aankopen worden GRATIS en snel thuisbezorgd in Nederland en België!