Leef je uit op een gamestoel

Door Furnea
26 Juli 2017

Gamen is tegenwoordig niet alleen weggelegd voor tieners. Ook volwassenen kunnen een aardig tijdje achter de Playstation of de Xbox doorbrengen. Voetballen, tennissen, huizen bouwen of racen. Alles kan tegenwoordig gewoon vanuit je luie stoel. Dankzij de moderne technologieën is gamen dan ook een algemeen geaccepteerde verslaving geworden. In ieder huishouden vind je een spelcomputer of een gewone computer die natuurlijk ook geschikt is voor het spelen van games. De meeste games worden het liefst voor de televisie in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer gespeeld. Vooral de echte gamers kunnen uren achter hun geliefde spelcomputer vertoeven. Bij Furnea kun je terecht voor verschillende gamestoelen die niet alleen goed zijn voor je zithouding maar ook nog veel leuke extra’s bieden.

Beleef het ultieme gameplezier

De echter gamers herkennen dit wel; je bent aan het gamen, limonade en chips binnen handbereik, en voor je weet ben je uren verder. Natuurlijk helpt een goede gamestoel jou om heerlijk te kunnen genieten van je vrije uurtjes. Veel mensen gebruiken daarom ook een relax fauteuil of een bureaustoel om te gamen. Maar, deze stoelen voegen niks toe aan jouw game ervaring en zullen al gauw niet meer lekker zitten. Bovendien heb je de kans dat familieleden juist die stoel nodig hebben op het moment dat jij wilt gaan gamen. Met een gamestoel van Furnea heb jij je eigen plek waar je ongestoord en comfortabel kunt gamen. De gamestoelen zijn ontworpen en geproduceerd door het merk Music Rocker. Het merk heeft jarenlange ervaring opgedaan in het ontwerpen van zitmeubelen. De gamestoelen hebben daarom dan ook een uitstekend zitcomfort waardoor je er zeker van bent dat je verantwoord kunt gamen in een kwalitatieve gamestoel. Een goed voorbeeld van een degelijke multimediastoel is de Gamestoel Specter met armsteunen en een brede voet. Zo kun je ongestoord en heerlijk onderuitgezakt gamen.

Music Rocker Specter Gamestoel Rood met Bluetooth
Music Rocker Specter Gamestoel Zwart met Bluetooth
Music Rocker Specter Gamestoel Blauw met Bluetooth

Kruip in je game of film

Gamestoelen kun je niet alleen gebruiken om erop te gamen. Ook voor het beluisteren van muziek via je telefoon, het kijken van films via je DVD speler of internetten via je iPad zijn de gamestoelen uitstekend voor geschikt. Maar wat maakt een gamestoel nou zo speciaal? Het geheim zit hem in het ingebouwde speakersysteem. Bij Furnea zijn alle gamestoelen namelijk voorzien van een 2.1 stereosysteem met versterker. Om het geluid te optimaliseren zijn de gamestoelen ook uitgerust met een bass-reflex luidspreker en subwoofer. Door het controlpanel kun je je Playstation, DVD speler of je telefoon aansluiten en het geluid afspelen via de gamestoel. Je begrijpt dat een multimediastoel hierdoor een echte must have is voor alle gamers. Sommige gamestoelen zoals de Gamestoel Cubic en de Gamstoel Basic zijn ook aan de zijkanten en in de rugleuning voorzien van een speaker. Het geluid dat je afspeelt hoor je daarom niet alleen maar voel je ook tot in je tenen! Dankzij een gamestoel van Furnea verbeter je je gameprestaties en lijkt het net alsof je in je game kruipt. Wil je je ouders of buren niet tot last zijn? Dan kun je ook heel eenvoudig je oordopjes of koptelefoon aansluiten op de gamestoel. Alle gamestoelen van Music Rocker zijn bovendien wireless te gebruiken. Hierdoor kun je je spelcomputer draadloos aansluiten op je gamestoel en heb je ook geen last van losse snoeren.

Kies je gamestoel

Natuurlijk kun je bij Furnea kiezen uit de verschillende gamestoelen. Zo kies je, om lekker onderuit te zitten, voor een lage multimediastoel zoals de Gamestoel Booster. Voor een multimediastoel in de vorm van een bureaustoel kies je voor de Gamestar Bureaustoel. En voor een multimediastoel kies je voor de Gamestoel Ninja. Kies je gamestoel en verbeter je spelprestaties.

Bijna alle gamestoelen kun je heel eenvoudig dubbel klappen en opbergen. Maar je wilt natuurlijk wel dat je gamestoel past bij je interieur. De meeste gamestoelen zijn dan ook in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen. Zo kun je bij Gamestoel Stripe kiezen uit de kleuren oranje, groen, roze en geel. Bij de Gamestoel Clubbing kun je kiezen uit de aardetinten grijs, kameel, rood of zwart. Daarnaast heeft Furnea ook gamestoelen die uitgevoerd zijn in stof en lederlook zoals de Gamestoel Wobble. Voor iedereen wat wils dus!

Om de gamestoelen eens uit te proberen kun je ook langskomen in de Furnea showroom in Schiedam. Daar kun je niet alleen op de gamestoelen zitten maar ze ook echt uitproberen. Ga de uitdaging aan en kom snel langs!