Marmeren meubels

Door Furnea
18 Mei 2019

De “comeback” van marmer

Marmer is helemaal terug van weggeweest. Waar het vroeger vaak als protserig werd gezien is het nu helemaal hip en niet weg te denken uit jouw interieur.
Vroeger zag je marmer vooral in klassieke interieurs, was het vaak te grof en erg aanwezig.
De klassieke uitstraling van toen is verder verfijnd. Het is nu hip en chique, toepasbaar in elk interieur en dat maakt het zo leuk om te combineren met verschillende stijlen.

Veel materialen en vormen uit de jaren zestig en zeventig zien we dan ook terug in verschillende meubelstukken maar ook in kleine details als kandelaars, servies en bloempotten. Of je nu kiest voor een gehele marmeren interieur of enkele marmeren meubelstukken om je huidige interieur op te pimpen, alles kan en mag. Niets is te veel!
Marmeren meubels zijn perfect te combineren met materialen als fluweel, messing en glimmend metaal. De meubels uit de jaren zestig en zeventig komen weer terug in onze interieur, opnieuw vormgegeven, verder verfijnd, chique, klassevol, luxe, glamoureus maar vooral onweerstaanbaar mooi!

Richmond Interiors salontafel Dynasty
Richmond Interiors eettafel Dynasty

Grenzeloos verliefd

Als er één aspect is waarmee het marmeren interieur zich onderscheid, is het wel dat het grenzeloos is. Grenzeloos in het feit dat de massieve marmeren bladen uit verschillende werelddelen komen en grenzeloos is in het combineren met verschillende woonstijlen. Het is niet gek om te kiezen voor een minimalistische inrichting met enkel marmeren meubelstukken. Het van oudsher Nederlandse meubelmerk, Richmond Interiors is van oorsprong een antiekwinkel wat tegenwoordig een wereldmerk is binnen de meubelwereld. De ervaring in antieke meubels hebben zij nu vertaald in prachtige meubels waar je meerdere keren naar terugblikt. Het is liefde op het eerste gezicht! Bij het bedenken van waar je deze meubelstukken zou kunnen plaatsen beginnen de vlinders in je buik al op te komen. De marmeren bladen zijn ieder onweerstaanbaar mooi en zijn vormgegeven in ronde, vierkante, rechthoekige, hoge, lage tafels. Denk hierbij aan eettafels, salontafels, sidetables, laptop tafels, bijzettafels en laptoptafels. De verschillende kleuren marmer hebben zij kennis laten maken met glimmende roestvrijstalen zilveren en gouden poten. De lijnen van Dynastie en Levanto zijn hier een goede voorbeeld van. Wil je juist een industriële inrichting met sjieke uitstraling dan mag je de Orion collectie niet missen. De prachtige bruine massieve marmeren bladen met zwarte poten zijn een must have in jouw inrichting.

Marmeren meubels online bestellen bij Furnea

Bij Furnea hebben we een ruime collectie marmeren meubels. De meubels zijn makkelijk te bestellen en af te rekenen zoals jij wenst. Direct bij het bestellen via Ideal bijvoorbeeld, achteraf via Afterpay of gespreid betalen in termijnen. Kijk voor meer informatie onder betaalmethoden. Bij elk product vind je meer informatie, bijvoorbeeld over de gebruikte materialen en afmetingen. Heb je daarna toch nog vragen? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Alle meubels zijn aangenaam geprijsd. Marmer hoeft helemaal niet duur te zijn! En heb je eenmaal besteld? Dan leveren wij je bestelling natuurlijk ook snel bij je thuis. Bezorging is gratis en je hebt 100 dagen retourrecht. Allemaal fijne voordelen! Dat maakt het shoppen bij Furnea toch wel heel leuk en makkelijk?
Richmond Interiors Orion Laptoptafel - Furnea