Meubelserie Milana

Door Furnea
8 Januari 2015

Een nieuwe woning inrichten of je oude inrichting nieuw leven inblazen. Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Er komt veel op je af, wat wil ik waar zetten, past het in de ruimte en dan het belangrijkste; welke stijl wil ik? Meestal heb je al een beetje in gedachten welke kant je op wilt met je woonkamer meubels. Maar het kan ook zijn dat je het nog helemaal niet weet. Je hebt tegenwoordige ook zoveel stijlen, denk maar aan modern, landelijk, industrieel en klassiek. De laatste woontrends laten ook een mix zien van bijvoorbeeld modern hoogglans met klassiek hout. Je kunt dus nooit de plank misslaan met je inrichting.

Woonkamer inrichten

Wij adviseren om de basis van je woonkamer inrichting neutraal te houden. Met woonaccessoires kun je de ruimte vervolgens opvrolijken. En daarom zijn wij ook zo enthousiast over de nieuwe meubelserie Milana. Deze meubelserie is onlangs gelanceerd door het bekende meubelmerk Benvenuto Design. De woonkamer meubels hebben een echte robuuste maar ook strakke uitstraling. Het neutrale hout waarvan de Milana meubels zijn gemaakt straalt warmte maar ook een huiselijk gevoel uit. Iets wat iedere woonkamer nodig heeft. Door te blijven combineren kun je met deze houten woonkamer meubels je eigen stijl creëren. Om de moderne kant op te gaan moet je de meubels combineren met grijs en wit. Ga je meer de landelijke en klassieke kan op? Dan combineer je de Milana meubels met bruin tinten.

Dressoir Milana

De Milana woonkamer meubels

De Milana meubelserie heeft vijf onderdelen in dezelfde stijl en hetzelfe hout. De Eettafel Milana is verkrijgbaar in twee maten zodat je ook in een kleinere woonkamer uit de weg kunt met de meubelserie Milana. Qua opbergruimte heeft deze meubelserie het Dressoir Milana of de Opbergkast Milana, net wat jij mooi vindt en wat past in de ruimte. Vast staat dat ieder item uit de Milana meubelserie een perfecte prijs-kwaliteit verhouding heeft en netjes is afgewerkt. Voeg passende woonaccessoires, lampen en vloerkleden toe en maakt van je huis je thuis!