Onderhoud van hoogglans meubels

Door Furnea
27 September 2013

Hoogglans meubels hebben een moderne, stijlvolle uitstraling en geven je interieur een trendy sfeer. Je kunt bij hoogglans meubels denken aan een salontafel, eettafel maar ook aan een dressoir, TV meubel of een bijzettafel. Wit en zwart zijn veel voorkomende kleuren in hoogglans. Op Furnea vind je een ruime collectie hoogglans meubels in verschillende designs voor elke woonstijl.

Onderhoud van hoogglans meubels

Hoogglans meubels zijn meestal gemaakt van MDF hout en afgewerkt met een hoogwaardige kwaliteit hoogglans laklaag. Dit is een sterke en krasbestendige laklaag. Wel adviseren wij om onderzetters te gebruiken om de eventuele vlekken en krassen te voorkomen. Verder is het verstandig om de hoogglans meubels niet in direct zonlicht te plaatsen.

Schoonmaken van hoogglans meubels

Het onderhoud van hoogglans meubels is vrij eenvoudig en snel gedaan. Het zijn ideale meubels voor de werkende vrouwen onder ons. Afnemen met een vochtig microvezel doekje is al voldoende. Je kunt het daarna oppoetsen met een zachte en droge microvezel doek voor een glanzend eindresultaat.

Hoogglanslak Shine & Fix

Het onderhoudsmiddel Shine & Fix van het merk Oranje Furniture Care is een ideaal middel voor hooglans meubels. Het verzorgt, beschermt en camoufleert lichte gebruikssporen en geeft de doffe laklagen zijn oorspronkelijke hoogglans effect terug. De Hoogglans Polish breng je op een schone, zachte doek aan en wrijf je hiermee je hoogglans meubels egaal in met draaiende bewegingen. Dan laat je het drogen tot het oppervlak een mat en dof uiterlijk vertoont. Wrijf het daarna uit met een schone doek totdat je een streeploos hoogglanseffect krijgt. Shine & Fix polish, maar ook andere onderhoudsmiddelen bestel je eenvoudig en veilig in onze online shop.