Salontafels | Net even anders dan anders

Door Furnea
14 Januari 2016

Bij een gezellige zithoek hoort een leuke salontafel! Je salontafel is een van de belangrijkste meubels die je in huis kan hebben. Je wilt dat het bij je interieur past, het functioneel is én het liefst ook dat het een beetje van deze tijd is. Wij hebben wat toffe tafels voor je op een rijtje gezet waar je blij van wordt. Van een boomstamtafeltje tot een salontafel van glas. We've got it!

#Houtopzijnbest

Davidi Design Chimo Salontafel

We kennen hem bijna allemaal, het boomstamtafeltje. Zeer geliefd vanwege de robuuste uitstraling en de natuurlijke vormen. Het boomstamtafeltje is perfect voor in een botanisch interieur waar natuurlijke materialen centraal staan.

M2 Kollektion Tallus Salontafel
M2 Kollektion Lobke Salontafel
M2 Kollektion Quinn Salontafel

#Smokeyglass

Sky Style Saar Salontafel Rechthoek

Gerookt glas of donker glas is weer helemaal terug van weggeweest. Je ziet het momenteel veel in tafels en verlichting, het creëert een warme sfeer en oogt heel anders dan blank glas. Een salontafel met donkere glasplaat is de interieur musthave van 2018!

M2 Kollektion Neptun Salontafel
M2 Kollektion Noa Salontafel
M2 Kollektion Quinn Salontafel

#themorethemerrier

Davidi Design Cube Salontafel

De bijzettafeltjes als salontafel zien we veel terug in alle soorten interieurs. Deze variant is net even wat anders. Het is een salontafel dat bestaat uit meerdere tafeltjes, next level laat maar zeggen! Als je indruk wilt maken, dan is deze trend een goed begin.

#ittakestwoorthree

Ragaba Koro Salontafel

Een salontafel met meerdere bladen, het oogt niet alleen gezellig maar het is ook super handig. Gebruik de onderste plank voor je tijdschriften, tablet en afstandsbediening en zet een leuk woonaccessoires op de tafel zelf. Voila! Je eigen unieke salontafel.

#Hooper

Jual Furnishings Brent Salontafel

Als je een retro-interieur liefhebber bent, dan is een hooper salontafel wat voor jou. Natuurlijk heeft deze retro tafel een update gehad en kan je het makkelijk combineren in verschillende hedendaagse interieurstijlen. Dit wordt absoluut een eye-catcher in huis!

#Differentshape

Sky Style Skandi Salontafel Large

Wil je een salontafel dat net als jou een tikkie out of the box is? Een recht toe recht aan salontafel is voor jou veel te gewoon, jij wilt wat anders! Salontafels met aparte vormen geven je interieur net even die unieke twist waar je naar op zoek bent.

We kennen hem bijna allemaal, het boomstamtafeltje. Zeer geliefd vanwege de robuuste uitstraling en de natuurlijke vormen. Het boomstamtafeltje is perfect voor in een botanisch interieur waar natuurlijke materialen centraal staan.