Een TV meubel voor in elke woonkamer

Door Furnea
11 Juni 2015

Bij een stijlvol ingerichte woonkamer hoort ook een mooi televisiemeubel. Vaak vormt dit zelfs het hart van de woonkamer, waardoor het natuurlijk fijn is als het TV meubel aansluit bij de stijl van je woonkamer meubels. TV meubel Modena Small is een strak vormgegeven meubel en verkrijgbaar in zeven kleuren. Hierdoor kun je een televisiemeubel kopen voor elke woonkamer.

Het TV meubel Modena straalt luxe uit

Het TV meubel Modena Small een modern woonkamer meubel dat jouw interieur extra karakter geeft Het TV meubel van kwalitatief geperst hout is leverbaar in verschillende neutrale kleuren
Bovendien kun je een scala aan multimedia apparatuur in het meubel kwijt zonder dat dit in het zicht staat. De bovenkant van het moderne TV meubel is tevens van hoogglans wit, voor een luxe look die past bij al uw woonkamer meubels. Door de sobere kleuren en materialen kun je in een rustgevende omgeving genieten van uw favoriete televisieprogramma.

De eigenschappen van het TV meubel

Licht neerkijken is de meest ontspannen houding tijdens het tv kijken en het TV meubel Modena Small is dan ook maar 51 cm hoog. Doordat de diepte van het televisiemeubel slechts 45 cm is, kan het smalle TV meubel bovendien gemakkelijk overal in uw woonkamer geplaatst worden. Dit is voor kleinere woningen fijn, maar ook als u houdt van een ruimtelijk gevoel in huis. In de vier vakken aan de binnenkant kunt u naast apparatuur ook andere spullen opbergen.