Stijlvolle kledingkasten

Door Furnea
16 Juni 2017

Je kent het wel; de wekker gaat ‘s morgens en een nieuwe werkdag breekt aan. Nog slaperig druk je op de snooze knop om vervolgens een half uur te laat wakker te schrikken. Gelukkig had je al bedacht wat je aan wilde trekken wat een hoop tijd scheelt. Omdat je kledingkast te klein is geworden voor je grote collectie kleding moest je noodgedwongen je kleding op verschillende plaatsen opbergen. Rennend van de ene naar de andere kast probeer je dat kledingstuk te vinden wat je zo graag aan wilde. Eindelijk heb je die broek, rok of blouse dan gevonden en, je raad het al, er zitten vervelende vouwen en kreukels in waardoor je hem echt niet aan kunt trekken. Met een goede kledingkastvoorkom je al deze stress en weet je zeker dat je altijd op tijd bent. Bij het aanschaffen van je kledingkast is het daarom belangrijk om de juiste maat te bepalen zodat je zeker weet dat je al je kleding netjes op kunt bergen. Bij Furnea vind je een breed assortiment aan stijlvolle schuifdeurkasten en praktische draaideurkasten. Bovendien heb je de keuze uit verschillende maten, modellen en kleuren waardoor je altijd een kledingkast vindt die bij je past!

❤ Kledingkasten bij Furnea!

Opgeruimd staat netjes

Je bent er misschien niet altijd bewust mee bezig maar een stijlvolle kledingkast is het belangrijkste meubelstuk in je slaapkamer. Je maakt er immers elke dag gebruik van en met een stijlvolle kledingkast bepaal je natuurlijk ook de sfeer in je interieur. Door een goede linnenkast wordt het leven een stukje leuker. Je hoeft nooit meer te zoeken naar dat ene kledingstuk en je bent er altijd van verzekerd dat je je kleding netjes en kreukelvrij weg kunt leggen. Je kledingkast is daardoor een persoonlijk item dat onmisbaar is in jouw stijlvol ingerichte slaapkamer. Furnea heeft een grote collectie kledingkasten in verschillende maten. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in je slaapkamer kun je kiezen voor bijvoorbeeld de extra hoge Schuifdeurkast Carla of juist een brede linnenkast zoals Kledingkast Wien. Iedere kledingkast wordt geleverd met een plank en een kledingroede per kastelement die je in hoogte kunt verstellen. Je kledingkast is hierdoor in te delen naar jouw wensen en behoeften. Door de juiste kledingkast aan te schaffen weet je zeker dat je al je kleding netjes en overzichtelijk op kunt bergen op één plek. Zo hoef je nooit meer te zoeken, te stressen of je te ergeren aan gekreukelde kleding. Bovendien ben je met een goede kledingkast verzekerd van een opgeruimde en rustgevende slaapkamer waar jij kunt genieten van je welverdiende nachtrust.

Praktisch en stijlvol

Bij het aanschaffen van je kledingkast kun je kiezen voor een draaideurkast of een schuifdeurkast. Bij een draaideurkast moet je rekening houden met openslaande deuren waardoor je wel een goed overzicht hebt over je kleding. Een schuifdeurkast daarentegen is voorzien van deuren die soepel langs elkaar schuiven. Hiermee bespaar je veel ruimte maar kun je wel maar één kast tegelijk openen. Naast het opbergen kun je een kledingkast ook voor andere doeleinde gebruiken. Zo heb je Kledingkast Mikkel met een enorme passpiegel die jou helpt met het uitzoeken van de ideale outfit. Daarnaast kun je een spiegel ook altijd gebruiken om nog even je outfit te checken voordat je naar buiten gaat. Eigenlijk is de inrichting van je slaapkamer niet compleet zonder een grote passpiegel. Voor meer praktische opbergruimte heb je ook linnenkasten met lades zoals Kledingkast Eumel. Deze lades kun je perfect gebruiken voor het opbergen van bijvoorbeeld sokken, stropdassen of accessoires. Zo weet je zeker dat je spullen niet ergens rondslingeren in verschillende opbergdozen. Met Hoekkast Roderick of Hoekkast Saburo benut je alle beschikbare ruimte in je slaapkamer en creëer je bovendien ook meer opbergruimte. Door een praktische hoekkast vang je dus twee vliegen in één klap als het gaat om jouw ideale slaapkamer. Furnea heeft een uitgebreid assortiment kledingkasten met verschillende toevoegingen. De keuze is daarom aan jou!

Rustgevende sfeer in je slaapkamer

Omdat je kledingkast een belangrijke plek inneemt in je slaapkamer moet deze wel voldoen aan je smaak en interieurstijl. Bedenk daarom goed welke sfeer je in je slaapkamer wilt creëren. Zo kun je kiezen voor warm en landelijk of strak en modern. Bij Furnea vind je gegarandeerd een kledingkast die perfect past bij jouw interieur. Voor een moderne look kies je voor de Schuifdeurkast Pizzez met zijn strakke lijnen en robuuste uitstraling. Kledingkast Roderick zorgt daarentegen voor een warme en huiselijk sfeer in je slaapkamer. Slaapkamer meubels in dezelfde stijl zorgen immers voor meer rust en eenheid. Zo kun je bij Furnea ook een design kaptafel uitzoeken die matcht met je kledingkast. Kledingkast Ebergard past bijvoorbeeld goed bij Kaptafel Fino waardoor jouw slaapkamer een stijlvolle uitstraling krijgt. Met de slaapkamer meubels van Furnea richt jij je slaapkamer stijlvol in en creëer je een vertrouwelijke plek waar jij je thuis voelt.