Wakefield salontafel is een ware eyecatcher

Door Furnea
17 December 2018

Ben je opzoek naar iets bijzonders voor in je woonkamer of op kantoor?Furnea heeft dé perfecte eyecatcher:de Wakefield houten salontafel. Dé design salontafel die je huiskamer of kantoorruimte gelijk een nieuwe exclusieve uitstraling zal geven.

Een blikvanger en functioneel

Naast dat het een echte blikvanger zal worden, is deze houten salontafel ook zeer functioneel met een onder laag met dat ruimte biedt om bijvoorbeeld jouw favoriete coffee tabel boek te plaatsen of bijvoorbeeld een opbergmandje waarin je je spullen netjes kan opbergen.

Modern en kindvriendelijk

Het past daarom perfect in een modern interieur en is zelfs kindvriendelijk doordat de houten bladen mooi rond in elkaar overlopen. De Wakefield salontafel bevat geen scherpe gevaarlijke randen en is dus ook uiterst geschikt voor een moderne lifestyle met kinderen.

Massief hout in oak of walnut

De Wakefield salontafel is geheel massief hout en verkrijgbaar in 2 kleur/hout varianten, eiken en walnoot. Beide varianten zijn mooi van kleur, waardoor de keuze geheel aan jou is.

De Wakefield salontafel in oak

De Wakefield salontafel in de kleur/hout variant eiken is prachtig bij een licht interieur, in combinatie met de zilverkleurige stalen poten geeft het een moderne strakke uitstraling. Bij een interieur met zachte tinten zoals bijvoorbeeld grijs of pastel zou de eiken variant het geheel mooi complementeren.

De Wakefield salontafel in walnut

De Wakefield salontafel in de kleur/hout variant walnoot staat mooi bij een interieur met warme diepe tinten. De warme houten kleur walnoot versterkt de warme diepe kleuren van het interieur. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren bruin, okergeel en wijnrood, voor een warm geheel.

Jual Furnishings Wakefield Salontafel Walnoot
Jual Furnishings Brent Salontafel

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden ter combinatie mogelijk, mocht je nog meer persoonlijk advies willen? Dan ben je van harte welkom in onze showroom van Furnea voor meer informatie en deskundig advies.