Just 4 You | 10% korting op alle TV-meubels
Gebruik deze kortingscode: TVmeubel10

Witte meubels

(361 artikelen)

Witte meubels, ze geven rust, zijn goed te combineren met verschillende stijlen en kleuren. Het is een gemakkelijke kleur die overal past en in contrast met andere kleuren voor een welkome variatie kan zorgen.

Witte meubels zijn er dan ook in allerlei soorten en maten en kunnen in variërende materialen kunnen worden besteld. Het combineren van de juiste kleuren en materialen zorgt voor een fijne afwisseling in vormen en maten. Hierdoor voelt een inrichting gebalanceerd aan en dat is uiteindelijk waar inrichten om gaat. 

Witte meubels stijlen

Witte meubels zijn niet alleen enorm geschikt voor designer inrichtingen. Ze passen ook heel erg goed bij een landelijke of Scandinavische inrichting. Hierbij kun je denken aan de verschillende soorten wit die gebruikt kunnen worden om een inrichting te doen spreken.

Zo is er whitewash voor de meer landelijke meubels, maar ook hoogglans meubels voor een meer chique of design-gerichte stijl. Welke soorten wit en welke materialen je kiest, is geheel afhankelijk van de stijl die jij prefereert. Wit is een kleur die zich gemakkelijk aanpast en voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden.

Het is een kleur die veel tinten kent en daardoor ook passend kan worden gemaakt voor bijna alle interieurs en meubelstukken. Dit maakt dit een van die unieke kleuren die multi-inzetbaar is en in elke woning iets toe kan voegen. 

Tip: Bekijk onze tv meubels.

Witte meubels en de landelijke woning

De landelijke stijl is een enorm populaire stijl die je overal terug ziet komen: in koffietentjes, boekenwinkels, eetwinkels en woningen. Het is een stijl waarbij meubels expres worden voorzien van een “used look”. Hierbij steken bijvoorbeeld stukken origineel hout tussen de verf door, of wordt er whitewash verf gebruikt om alles een rustiek uiterlijk te geven. Het is dan ook een hele gezellige manier om je huis in te richten en leent de stijl van oude Mediterrane huizen.

De landelijke stijl is zeer goed te combineren met de verschillende witte meubels die bij Furnea worden aangeboden. Veel van die meubels zijn ook verkrijgbaar in een whitewash look, waardoor ze moeiteloos in je landelijke stijl kunnen worden opgenomen. Een manier om je landelijke stijl nog meer te laten spreken is door de whitewash meubels te combineren met bruine of andere donkere meubels. Zo creëer je een speelse dynamiek die zeer goed past bij de doelen van een landelijke woning. 
Witte meubels

Witte meubels voor een design woning

Geen enkele kleur spreekt zo sterk als wit. Er bestaat geen frissere kleur dan wit en daarom staat deze kleur vaak aan de basis van designhuizen. Het is een ultiem rustgevende kleur die ook nog eens heel schoon en fris voorkomt. In de vorm van hoogglans is het een smetteloze kleur die elke keuken, woonkamer of slaapkamer het ultieme designer-gevoel geeft.

Bij Furnea vind je dan ook allerlei witte design meubels die je direct op kunt nemen in je interieur. Zo kan wit een prachtige toevoeging zijn in je huis en zal het voor een strakke inrichting zorgen. Wit werkt in design goed met contrasterende kleuren, zoals zwart of rood. Ook is het mogelijk om witte meubels van verschillende materialen met elkaar te combineren. Bekijk de mogelijkheden bij Furnea.

Stijlen bekijken bij Furnea

Het is soms lastig om passende meubels te vinden voor in je huis. Vooral als je aan een bestaande inrichting aan het toevoegen bent. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de verscheidene mogelijkheden die je hebt wat betreft de stijlen en soorten meubels.

Omdat witte meubels zo goed bij verschillende stijlen kunnen passen, is het belangrijk dat je een goed beeld hebt van welke stijlen er allemaal zijn en waar welke meubels bij horen. In onze webshop kun je gemakkelijk zien wat de trendy stijlen allemaal te bieden hebben en welke meubels hierbij horen. Via onze inspiratiepagina kun je dan ook gemakkelijk verschillende stijlen met elkaar vergelijken en geïnspireerd raken door de verschillende inrichtingen.

Zo vind je gemakkelijk de nodige inspiratie en vind je uit hoe jij jouw woning met witte meubels in kunt richten. 

Witte meubels bestellen

In onze webshop kun je gemakkelijk zoeken op de meubels die je zoekt. Vind je niet direct wat je zoekt? Dan kun je  gemakkelijk gebruik maken van de filters die in onze zoekoptie zijn toegevoegd. Hierdoor kun je gemakkelijk filteren op bijvoorbeeld de gewenste kleur, maat, soort meubel of zelfs de prijsklasse. Zo kun je de zoekopdracht helemaal aanpassen op jouw voorkeuren en zie je enkel de meubels die helemaal aansluiten bij jouw wensen. 

Bij Furnea werken we enkel met goede merken met eerlijke prijzen waar wij helemaal achter kunnen staan. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen en zorgen dat jij enkel de beste meubels ontvangt. Om die reden ontvang je bij ons minimaal vijf jaar garantie en tot honderd dagen bedenktijd! Ook is het mogelijk om zonder rente in drie termijnen te betalen.

Bekijk ook onze zwarte meubels.