Nieuwe collectie van Jual Furnishings

Door Furnea
13 Januari 2017

Klassieke meubels in een hip jasje: de nieuwe collectie van Jual Furnishings

Met trots presenteren wij de nieuwe collectie van het meubelmerk Jual Furnishings. Dit Engelse meubelmerk heeft een compleet nieuwe woonkamer- en werkkamercollectie ontworpen in een geheel eigenzinnige stijl. De meubels hebben een Scandinavische look waarbij alleen met hout gewerkt is. Zo is ieder item uit deze nieuwe collectie een plaatje op zich.

Houten woonkamer meubels met speelse accenten

Als we de woonkamerserie Brent bekijken valt ons de salontafel direct op. De Salontafel Brent is namelijk een vernieuwde versie van de populaire Salontafel Wakefield. Deze nieuwe uitvoering van de salontafel heeft massief eikenhouten pootjes die mooi afsteken bij de walnoot houten fineer afwerking. Ook de bijpassende Bijzettafel Brent en Sidetable Brent zijn uitgerust met dezelfde pootjes. Het TV meubel Brent is verkrijgbaar in twee uitvoeringen namelijk een hoekuitvoering en een wanduitvoering. Zo is deze serie perfect om je woonkamer klassiek met een Scandinavisch tintje in te richten.

Werkkamer meubels met klasse

De werkkamerserie Clary heeft ons compleet verrast. Natuurlijk zie je de typische kenmerken van het meubelmerk terug zoals ronde hoeken, het gebruik van hout en klassieke ontwerpen. De houtsoorten zijn echter nieuw voor ons en ook de schuine eikenhouten poten, die we ook al zagen bij de woonkamerserie Brent, voegen iets speciaal toe aan de meubels. De Laptoptafel Clary One en de Laptoptafel Clary Two zijn uitgerust met kleine lades. Dit is niet alleen een mooie maar ook een zeer praktische aanvulling voor al je pennen, paperclips en notitieblokjes. Het bijbehorende Ladeblok Clary herkennen we ook vanuit de vorige Jual Furnishings meubelcollectie. Eigen zijn de klassiekers van het merk in een geheel nieuw jasje gestoken.

Het meubelmerk Jual Furnishings

Jual Furnishings is een Engels meubelfabrikant gevestigd in Hengoed. Het meubelmerk stelt zichzelf als doel om innovatieve meubels van hoge kwaliteit te ontwerpen die passen in de levensstijl van nu. Degelijk en soliede, zo kunnen de meubels van dit merk ook wel genoemd worden. Je kunt zien dat het meubelmerk liefde heeft voor het vak!