TV-meubel voor soundbar

Door Furnea
15 November 2018

De technologie is ver, heer ver! Dat zien we al aan de nieuwste modellen tv’s. Ze zorgen voor een complete home entertainment ervaring waardoor tv kijken echt een beleving is. Alleen het geluid wil nog weleens achterlopen op de beeldkwaliteit. Hierdoor kun je eigenlijk niet om de soundbar heen. De vraag is alleen, waar laat je een soundbar? En we gaan niet liegen hoor, ook wij hadden dat probleem. Tot de tv-meubels van het meubelmerk Maja Moebel op ons pad kwamen. Dit meubelmerk heeft een geheel nieuw concept bedacht rond het tv-meubel voor soundbar.

tv-meubel voor soundbar

Tv-meubel voor soundbar met speakerdoek

Het TV-meubel Fresh is een voorbeeld uit de collectie soundbar tv-meubels. Naast de praktische indeling voor een soundbar is dit model ook voorzien van speakerdoek! Hierdoor wordt het geluid van je soundbar nog beter! Het model heeft twee ruimtes van 14,85 cm. en 12,65 cm. hoog. In deze ruimtes passen alle mogelijke soundbars van onder andere de merken Sonos, Samsung, LG en Pioneer. Je kunt je soundbar dus heel netjes wegwerken en genieten van een optimale geluidservaring. Naast de praktische indeling heeft dit tv-meubel met speakerdoek nog meer leuke extra’s hoor! Wacht dacht je bijvoorbeeld van een metalen handgreep en pootjes, soft-close en een mooie afwerking van veiligheidsglas!

Koop je tv-meubel voor soundbar online!

Naast het TV-meubel Fresh hebben we bij Trendymeubels.nl nog veel meer leuke tv-meubels voor een soundbar. En niet ieder model is hypermodern. Neem nou een voorbeeld aan het TV-meubel Almond en het TV-meubel Preston. Deze modellen zijn geschikt voor een soundbar en hebben een speakerdoek. De romp van deze modellen is echter afgewerkt in een hele mooie houtkleur. Een tv-meubel voor soundbar krijgt zo een klassiek en chique tintje. Er is dus genoeg keuze! Je sound hoeft dus geen probleem meer te zijn qua opbergen. Ook houten tv-meubels zijn tegenwoordig geschikt voor al je apparatuur!

Maja Moebel Preston TV meubel
Maja Moebel Almond TV meubel