Veluva Lijn van Germania

Door Furnea
5 November 2019

Moderne meubels van Duitse makelaardij

Als persoon blijven we levenslang in ontwikkeling, en dat willen we ook terugzien in ons interieur. Maar wat als dat niet lukt? Heb jij ook van die dagen dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Bij elke stap in huis vraag je je af hoe je de indeling of sfeer in huis zou kunnen veranderen. Misschien wil je het roer helemaal omgooien door je huis een metaformose te geven en soms is een toevoeging van een paar meubelstukken al voldoende. Of nog spannender, je gaat voor het eerst je eigen woning inrichten? Welke reden je ook hebt, de prachtige Veluva collectie van Germania is het antwoord op al jouw vragen en behoeften. Door de strakke vormgeving zijn de meubels tijdloos en toe te passen in verschillende woningtypes en wel in bijna elke ruimte in je woning.

Het sluit perfect aan bij een moderne woonstijl. Ben je meer van het minimalistisch design? Stop met verder zoeken, de Veluva collectie is een must have voor deze woonstijl.

De veelzijdige Veluva collectie

De Veluva collectie is puur en bijna steriel te noemen. Door bijzondere accenten toe te voegen zoals een robuuste vaas, een grote spiegel of een mooi vloerkleed creëer je een persoonlijke touch. Kies je voor kleurrijke toevoegingen of hou je het neutraal, aan jouw de keus. Bij binnenkomst thuis tot aan de woonkamer en zelfs je home office kun je met de Veluva collectie feilloos inrichten. Het fijne aan deze lijn is dat de meubelstukken in verschillende formaten verkrijgbaar zijn. Kies je voor een large opbergkast of juist voor de smalle versie? Zet je serviesset uit in een large dressoir en berg de rest van de spullen op in een van de opbergkasten. Door de compacte vormgeving en genoeg opbergruimte straalt het Veluva TV-meubel de nodige rust uit voor eindeloos kijkplezier. Alle Veluva meubelstukken zijn stijlvol, praktisch en vooral duurzaam dankzij het gebruik van ABS randen en melamine afwerking.

De vorm en het slagvaste materiaal zorgen voor de nodige stevigheid van de meubels. Natuurlijk zijn wij niet anders gewend van onze Duitse partner Germania en hier zijn we trots op!

Veluva meubels kopen bij Furnea

Onze geweldige inkopers hebben ervoor gezorgd dat de voorraad van de Veluva collectie van Germania meubels op peil is. Dus ga je online bestellen, dan kun je er zeker van zijn dat jouw meubels binnen no time verzekerd worden verzonden. Wist je dat rentevrij gespreid betalen een van de betaalopties bij ons is? Dat maakt het bestellen wel makkelijker. Zijn je meubels binnen? Uitpakken maar en genieten! Je hebt bovendien gratis bezorgen en 100 dagen retourrecht. Het is dus geen probleem als je toch niet helemaal happy bent met jouw aankoop. Genoeg redenen om te kiezen voor Furnea, bestel dus snel!