New Vintage wonen bij Furnea

Woonstijl New Vintage

In onze online shop vind je meubels voor in diverse woonstijlen terug. Zo hebben we meubels in retro woonstijl, maar ook in de woonstijl New Vintage. Deze woonstijl roept nadrukkelijk herinneringen op aan vroeger. Bovendien is het met name de eenvoud en de echtheid van de natuurlijke materialen die van de woonstijl new vintage een bijzondere woonstijl maken. De woonstijl new vintage realiseer je met onze producten; nieuwe producten die toch erg doen denken aan vervlogen tijden en zo het beste van wat deze twee werelden te bieden heeft weet te combineren.

De meubelindustrie moest zichzelf opnieuw uitvinden

Wist je dat de meubel en producten die we nu in een woonstijl new vintage plaatsen, in de tijd dat ze gemaakt werden als experimenteel beschouwd werden? Het was die tijd, zo vlak na de oorlog, waarbinnen de meubelindustrie zichzelf opnieuw moest uitvinden en aan de slag ging met natuurlijke materialen, met voor die tijd verrassende kleuren, patronen en printjes. Dat wat jij nu in de woonstijl new vintage plaatst, dat was dus vroeger ook iets dat een nieuwe tijd met eindelijk weer iets van welvaart betekende. Overigens halen de moderne meubelfabrieken ook nog steeds veel inspiratie uit precies die tijd. En het moet ook gezegd worden; de mogelijkheden voor de meubelproducenten waren destijd ook een stuk kleiner dan nu het geval is. En toch werden er meubels geproduceerd die nu dus nog steeds passen bij de woonstijl die we new vintage noemen.

De herkenning van vroeger in een modern jasje

New vintage is ook de herkenning van vroeger uitvergroten door er een modern, nieuw sausje aan toe te voegen. Ook in ons aanbod zie je meubels die je doen denken aan vervlogen tijden, maar die toch echt nieuw geproduceerd zijn. Op die manier combineer je het beste van beide werelden, het mooie, nostalgische van vroeger en de kwaliteit van nu.

Elk meubelstuk heeft bij ons een heel eigen karakter

Met onze producten is het meer dan goed mogelijk om de woonstijl new vintage te realiseren. Neem nou alleen al de producten die het merk Inter Link SAS te bieden heeft. Ze bieden bij uitstek een new vintage collectie die duurzaam is, kwaliteit biedt en een zeer bijzonder design heeft. Elk meubelstuk heeft zo een eigen karakter. En wat dacht je van de collectie van Priya Kox? Kenmerkend is het massief en gerecyclede hout, uiteraard alleen afkomstig uit bossen waar ze op de enige juiste duurzame wijze groot geworden zijn.

De woonstijl new vintage en het gebruik van vloerkleden

De woonstijl new vintage wordt ook al gekenmerkt door het toepassen van vloerkleden, kleden die een zekere mate van nostalgie uitstralen. Obsession en Lalee bijvoorbeeld, zijn producenten van dergelijke vloerkleden die vooral erg authentiek zijn. Als je zoekt naar vloerkleden die je new vintage inrichting verder invulling kunnen geven, dan vind je binnen ons assortiment diverse kleden. Binnen onze collectie combineer jij je zo gemakkelijk naar je geheel eigen woonstijl new vintage.

Maak gebruik van onze online shop en je bent nog slechts een paar muisklikken verwijderd van weer een fraai product

Liggend op je vintage bank kom je met onze online shop prima uit de voeten. Je kunt zo een eerste indruk opdoen van de mogelijkheden die we bieden op het gebied van new vintage. En die mogelijkheden zijn ruim, met een zeer breed aanbod van meubels die elk interieur helemaal afmaken. Dat is ook het mooie van het gebruik maken van onze online shop. Je bent nog slechts een aantal muisklikken verwijderd van weer een product dat aansluit bij deze woonstijl, zoals we je ook voor andere woonstijlen meer dan goed van dienst kunnen zijn.

De New Vintage meubels met eigen ogen bekijken?

Wil jij de New Vintage meubels graag met eigen ogen kunnen zien? Dan is het aan te raden om eens langs onze showroom in Schiedam te gaan. Een groot deel van de collectie is ook daar te bezichtigen. Ter plekke krijg je altijd het beste advies, maar je kunt ons ook via social media, telefonisch of per mail om advies vragen. Service staat bij Furnea hoog in het vaandel. Dat merk je ook terug aan de 100 dagen retourrecht en 5 jaar garantie die je standaard bij ons krijgt. Overigens is het ook mogelijk om achteraf, rentevrij en gespreid te betalen.