Hallo Vakantiegeld | Gebruik de kortingscode: VAKANT13G3LD
en ontvang 10% korting* op alle meubels.
Let op: deze actie is geldig t/m 14 juni.
*uitgezonderd van Richmond collectie

New Vintage wonen bij Furnea

Het gevoel van vroeger met de kwaliteit van nu

Wie wordt er nou niet blij van. Het zijn de leuke herinneringen aan vroeger. De eenvoud, de puurheid en vooral het gebruik van natuurlijke materialen.

De geur van warme appeltaart doet je denken aan de tijd dat je op bezoek kwam bij oma. Het is de tijd na de oorlog waar de meubelindustrie vooral aan het experimenteren was. Het gebruik van natuurlijke materialen bleef maar de wederopbouw en het creëren van nieuwe welvaart resulteerde in uiteenlopende kleuren, printjes en patronen. Deze nieuwe trend maakte plaats om de nieuwe tijd en welvaart in te luiden. Tot op de dag vandaag halen vele meubelfabrikanten hun inspiratie uit die tijd. Met de weinig mogelijkheden die ze toen hadden werden er stuk voor stuk unieke meubels ontwikkeld. Tegenwoordig is het de herkenning en gevoel van vroeger in een nieuw jasje.

De New Vintage collectie van Furnea

Dit zie je heel goed in de brede collectie van de bekende meubelmerk Interlink SAS. Zij hebben bij het ontwikkelen van deze geweldige New Vintage collectie kwaliteit, duurzaamheid en aparte design samengebracht. Zo is ieder meubelstuk uniek, met een eigen naam en verhaal. Ik kan het niet achterwege houden om de bekende meubelmaker Priya te benoemen. De collectie van Priya Kox kenmerkt zich vooral door het gebruik van massief gerecycled hout uit duurzaam beheerde bossen. Uniek en bijzonder! Om je interieur verhaal compleet te maken zijn we ook op zoek gegaan naar prachtige vloerkleden die vooral veel nostalgie uitstralen. Zo kom je uit bij de authentieke vloerkleden van het merk Obsession en Lalee. De lijnen milano, ginger en vintage zorgen ervoor dat jouw interieur een eigen verhaal krijgt. Deze merken sluiten goed aan bij de New Vintage stijl die jij voor jouw inrichting wilt creëren, ze zijn goed te combineren en uiterst duurzaam. Helemaal van deze tijd!

Het gemak van shoppen bij Furnea

De inkopers van Furnea zijn helemaal fan van New Vintage meubelen. Zij hebben speciaal voor jouw een geweldige brede New Vintage collectie samengesteld. De meubelstukken zijn uniek en duurzaam. In onze online shop maak je met een paar muisklikken je interieur compleet. Vragen kun je altijd stellen aan onze klantenservice. Bezorging is gratis en je ontvangt bovendien 5 jaar gegarandeerd garantie en 100 dagen retourrecht. Dit zijn enkele voordelen van shoppen bij Furnea. Bekijk daarom snel onze New vintage collectie en bestel!