Hip & trendy: zwarte meubelen in je interieur

Door Furnea content team
20 September 2021

Hip & trendy: zwarte meubelen in je interieur 

Zo nu en dan heb je nood aan iets nieuws voor je interieur. Op die manier blijf je van je woning genieten. Maar inspiratie vinden is niet altijd eenvoudig. Zwarte meubels zijn echter altijd een goed idee, omdat ze zowel stoer als trendy en stijlvol zijn. Ontdek in deze blog de verschillende mogelijkheden, zodat je binnenkort ook van een hip interieur kan genieten!

Waarom zwart in je interieur een goed idee is

Zwart is een kleur waar velen zich niet aan durven wagen, omdat het erg opvalt. Toch hebben zwarte tafels, zwarte stoelen en andere zwarte meubels heel wat voordelen voor je interieur. Zo kan je ze eenvoudig combineren met alle andere kleuren en zorgen ze voor de nodige pit. 

Meubels in het zwart stralen bovendien luxe uit. Het is niet voor niets dat je deze kleur vaak terugvindt in een modern interieur. Je hoeft dus niet per se veel geld uit te geven om te baden in luxe, door zwart aan je interieur toe te voegen kom je al ver. Naast luxe zorgt de kleur ook voor een rustgevend gevoel. En dat is altijd mooi meegenomen als jij je helemaal thuis wilt voelen! 

Subtiel of eerder opvallend? Het kan allemaal! 

Sommige mensen houden van blikvangers die de hele ruimte laten stralen, anderen houden het liever subtiel. Wat ook jouw voorkeur draagt, je vindt in ons assortiment gegarandeerd de perfecte zwarte meubelen. 

Matte zwarte meubelen

Matte zwarte meubels passen goed bij nagenoeg elke interieurstijl en zijn goed te combineren. Ze voegen ook op een subtiele manier stijl en pit aan je interieur toe. Ze zijn uit hout vervaardigd waardoor ze ook een charmant kantje hebben. Dat is ook meteen het voordeel van matte zwarte meubelen.

Hoogglans zwarte meubelen

Hoogglans zwarte meubels zijn steeds de beste keuze voor een modern interieur. Ze vallen op en zorgen voor de nodige stijl en luxe. Deze meubels hebben ook als groot voordeel dat je ze erg eenvoudig schoonmaakt. De glans kan je bovendien erg lang bewaren als je onze Hoogglans reiniger gebruikt voor onderhoud. 

Zwart voor elke ruimte 

Zwart wordt vaak in de slaap- of woonkamer gebruikt, maar ook voor andere ruimtes is het een goede keuze. In het Furnea assortiment vind je voldoende meubels om elke kamer van je woning sfeervol en luxueus mee te maken. Ideaal als je een mooi geheel wilt creëren! 

Voor een stoere eetkamer

Zwart in de eetkamer? Dat is een goed idee! Je zorgt er zo voor dat jij nog meer geniet van de momenten aan tafel met je gezin. Je kan kiezen voor een zwarte eettafel in combinatie met zwarte stijlvolle eetkamerstoelen, maar als je de ruimte nog meer wilt laten opvallen is het fijn om bijvoorbeeld zwart met wit te combineren. Combineren met een opvallend kleurtje kan natuurlijk ook! 

Wij hebben in onze collectie diverse topmerken die prachtige zwarte eetkamermeubels aanbieden. Zo is er bijvoorbeeld de charmante Eclipse eettafel van Dan Form en de stoere Kansas eettafel van Bodahl. Voor elke interieurstijl heb je dus meer dan keuze genoeg!

Voor een stijlvolle woonkamer

Omdat je in je woonkamer heel wat tijd spendeert, is het erg belangrijk dat je het er zo stijlvol mogelijk maakt en dat doe je het best met zwarte meubels en/of accessoires. 

Houd je van speciale meubels die écht opvallen? Dan is de Rozan salontafel van Sky Style bijvoorbeeld echt iets voor jou. De liefhebber van luxueuze meubelen zal dan weer gelukkig worden van de Creo salontafel van Sky Style en zo is er voor elk wat wils. Er zijn ook sfeervolle zwarte zitbanken, mooie zwarte tv-meubels en de leukste zwarte accessoires.

Voor een rustgevende slaapkamer

In je slaapkamer is een rustgevende sfeer van groot belang en daar zorgen zwarte meubelen optimaal voor. Een mooi zwart bed of stoere zwarte nachtkastjes? Ook dat vind je terug in onze collectie. Een aanrader is bijvoorbeeld het Luxor nachtkastje van Davidi Design. Zeker als je een luxueuze sfeer wilt creëren!

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer toppers in ons assortiment, zoals de Calipso slaapkamermeubels van Lion Design, de Ampera boxspring van Davidi Design en nog veel meer!

Voor een stralende badkamer

Zin om goedgeluimd aan je dag te beginnen? Dan is er geen betere manier om dit te doen dan om je badkamer zo stijlvol mogelijk te maken met zwarte meubels. Wanneer jij je gereedmaakt in de badkamer, krijg je spontaan een glimlach op je gezicht en ' s avonds kom je er ook optimaal tot in rust. 

Wil je het jezelf makkelijk maken? Kies dan voor een elegante badmeubel set, zoals de Badrum set van Design Fever. Op die manier ontwerp je snel en eenvoudig een stoere zwarte badkamer. Ideaal! 

Diverse materiaalmogelijkheden

Wanneer je denkt aan zwarte meubels, denk je misschien aan meubelen gemaakt uit ,maar zwarte houten meubels zijn ook een optie. 

Vergeet de zwarte accessoires niet

Gebruik je zwarte meubelen in je interieur? Dan is het fijn om ook hier en daar zwarte accessoires toe te voegen, zoals een stoere zwarte lamp of een hip zwart beeldje. 

Zwarte meubels kopen bij Furnea

Het is altijd een goed idee om je zwarte meubels te kopen bij Furnea. Want zo geniet jij van heel wat voordelen. Zo betaal je steeds een scherpe prijs voor hoogkwalitatieve meubelen. En als er dan toch eens iets misloopt en er een klein ongelukje gebeurt, kan je vertrouwen op 5 jaar gegarandeerde garantie

Bij Furnea zijn er bovendien geen verborgen kosten. Wat je ziet is dus wat je betaalt. Je krijgt de bezorging gratis en mag zelfs kosteloos retourneren. Voor dat laatste krijg je maar liefst 100 dagen de tijd. Dat wil dus zeggen dat je je zwarte meubelen eerst zorgeloos kan uitproberen en kan zien of ze mooi in je interieur passen. Zoals je ziet zijn er meer dan redenen genoeg om je zwarte meubels te kopen bij Furnea!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden
Versturen