Floorify

(298 artikelen)

Floorify bij Furnea | Meer dan een gewone PVC vloer

Fashionable & oersterk

Stevigheid, gebruiksgemak en design, dat zijn de vloeren van het merk Floorify. Een gouden combinatie! Dit fantastische merk mag zichzelf terecht een specialist in PVC vloeren noemen. De drijvende krachten achter het merk zijn de belgische Marie Callens (interieur liefhebber en moeder) en Pieter Buyck (dé man met de technische productkennis). Samen hebben ze zo’n 25 jaar ervaring in de vloeren- en meubelbranche. Floorify is een revolutionair product. De vloeren zijn een lust voor het oog, oersterk en kunnen gemakkelijk op vrijwel elke vloer gelegd worden. Hiermee gaat dit merk alle klassieke PVC en laminaat vloeren voorbij. Een PVC vloer van Floorify is een vloer waar je zonder zorgen met het gezin op kan leven, maar ook een vloer die je zo op Pinterest kan tegenkomen. 

De voordelen van een Floorify PVC vloer

Je merkt dat wij helemaal weg zijn van het merk Floorify. Maar wat zijn nou precies de unieke eigenschappen van deze PVC vloeren? Kort gezegd zijn er drie grote voordelen: sterk, watervast en comfortabel. De vloeren van Floorify zijn schok- en vlekbestendig. De dikke beschermlaag zorgt voor een harde kern. Hierdoor zijn de vloeren heel sterk en vormvast. De sterke klikverbinding doet daar bovendien nog een schepje bovenop. Wil je een PVC vloer in de badkamer? Ook dat is geen probleem. Floorify is namelijk watervast. En dan natuurlijk het comfort. Een vloer van Floorify in combinatie van Comfort ondervloer is warm, gezellig en absorbeert het geluid. Geniet van de stilte!

Een Floorify vloer leggen

Een PVC vloer van Floorify is niet alleen mooi om te zien en oersterk, maar ook heel gemakkelijk te installeren. Een Floorify vloer is geschikt voor elke ruimte van je huis, zelfs je badkamer. Er zijn wel twee uitzonderingen: de vloeren worden niet geadviseerd voor de douche en sauna. Combineer een PVC vloer van Floorify ook altijd met de bijbehorende ondervloer. Zo ben je gegarandeerd van een optimaal gebruiksgemak en beleving. Ga je een PVC vloer van Floorify leggen? Zorg dan dat je ondergrond stabiel en stevig is. De vloerdelen kan je gemakkelijk in elkaar klikken en versnijden met een Stanleymes. Je hoeft eigenlijk alleen rekening te houden met een uitzetvoeg van 5 mm. bij de randen. Verder kan je de vloer gewoon tot in elke kamer doorleggen mits er geen grote temperatuurverschillen zijn of extreme belasting door zware objecten. Vind je overgangsprofielen toch mooier? Ook dat is mogelijk! 

Floorify PVC vloeren kopen bij Furnea

Een PVC vloer is heel bepalend voor de sfeer en uitstraling van je interieur. Daarom wil je een nieuwe vloer natuurlijk in het echt bekijken, voelen, bij de meubels houden en testen. En daarom zijn wij niet alleen een online winkel, maar hebben we ook een fysieke showroom in Schiedam. De Floorify PVC vloeren zijn hier te bekijken in verschillende kleuren en designs. Pak een bakkie koffie, ga er eens voor zitten (of staan mag natuurlijk ook) en laat het op je inwerken. Wij helpen je graag om de juiste vloer voor jouw huis uit te kiezen. Heb je de keuze gemaakt? Dan hoef je natuurlijk niet te sjouwen met pakken PVC vloeren. Wij bieden namelijk gratis bezorging & retour. Een PVC vloer kopen? Kom naar Furnea! Ow jah, Furnea heeft ook een legservice waar je gebruik van kunt maken. Wij nemen de klus uit handen!