Richmond Interiors

(675 artikelen)

Richmond Interiors bij Furnea | Mooie en eigentijds landelijke meubels

Rond 1980 werd het Nederlandse familiebedrijf Spieghel Trading Company opgericht. Het bedrijf begon met een antiekwinkel waar antieke meubels en woonaccessoires verkocht werden. Het bleek een succes en binnen een aantal jaar openden verschillende nieuwe antiekwinkels hun deuren. Na verloop van tijd leverde het bedrijf Spieghel ook meubels aan andere winkels en begon daarnaast met het ontwerpen en produceren van eigen meubels. Tegenwoordig is het familiebedrijf een belangrijke speler binnen de meubelwereld en heeft dan ook een internationale naam gekregen: Richmond Interiors. De meubels van dit meubelmerk zijn in meer dan vijftig landen verkrijgbaar. Inmiddels wordt het familiebedrijf gerund door de derde generatie Spieghel.

Warmte en sfeer met de meubels van Richmond Interiors

De meubels van het meubelmerk Richmond Interiors komen voor het grootste deel van de eigen ontwerptafel en worden geproduceerd in een eigen fabriek. Een klein deel wordt geïmporteerd uit het verre oosten. In de collectie van het meubelmerk Richmond Interiors vind je diverse soorten meubels: unieke landelijke eetkamerstoelen en eetkamerbanken, fauteuils, eettafels, barkrukken en barstoelen, kasten in alle soorten en maten, TV-meubels, salontafels en bijzettafels. Ook kent het meubelmerk een grote collectie schitterende klokken. De stijl is landelijk en de ontwerpers maken graag gebruik van hout, metaal en prachtige stoffen. Elk meubel staat garant voor een warme en sfeervolle uitstraling.

Blikvangers van het meubelmerk Richmond Interiors kopen bij Furnea

Furnea is een van de online verkooppunten van het meubelmerk Richmond Interiors. En met veel trots, dat zeggen we er meteen bij. Wij zijn namelijk helemaal fan van de schitterende meubelcollectie van Richmond Interiors. Niet alleen zijn de meubels unieke blikvangers, maar ook bijzonder stevig en functioneel. De collectie omvat een aantal klassiekers en wordt jaarlijks uitgebreid met nieuwe meubels. Hiervoor doen de ontwerpers van het meubelmerk inspiratie op in onder andere China, Indonesië, Maleisië en India. En ook de wensen van de klant staan daarbij uiteraard centraal. Meubels van Richmond Interiors kopen kan in onze webshop voordelig en veilig online. Bezorging is gratis, je ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie en hebt 100 dagen retourrecht. Voeg ook warmte en sfeer toe aan jouw interieur met de schitterende en unieke creaties van het meubelmerk Richmond Interiors!