Complete woonkamers industrieel | Stoer wonen

Complete woonkamers industrieel | Stoer wonen

Ben jij ook zo gek op setjes?

Met een complete woonkamer industrieel waan jij jezelf in een stoer loft. Een echte industriële inrichting bereik je namelijk alleen door je meubels op elkaar af te stemmen. Daarom is een complete woonkamer echt ideaal! Een woonkamer set bestaat namelijk uit verschillende soorten meubels die gemaakt zijn van dezelfde materiaalmix. In het geval van een complete woonkamer industrieel zijn dat rauwe en stoere materialen. Met een volledige set is jouw industriële interieur compleet!

Een stoere en rauwe woonkamer 

Stoer en rauw zijn de belangrijkste woorden bij een industrieel interieur. Industriële meubels zijn vaak gemaakt van robuust hout gecombineerd met stoer metaal. Donkere kleuren zoals zwart, cognac en grijs zien we veel terugkomen bij deze woonstijl. Met een complete woonkamer industrieel is de basis van je interieur al goed. Je hoeft alleen nog maar aan je woonaccessoires te denken. Stoere fabriekslampen, een leren bank en kussens maken de sfeer dan ook helemaal af!

Complete woonkamer industrieel kopen bij Furnea

Ben je net verhuisd of is je interieur aan vervanging toe? Dan zit je bij Furnea goed. Bij ons hoef je niet uren te zoeken om een leuke set woonkamer meubels samen te stellen. Wij hebben ze namelijk allemaal voor je op een rij gezet. Een complete woonkamer industrieel kun je bij ons dus gemakkelijk samenstellen. Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je de complete woonkamer industrieel eenvoudig online. Door onze gratis bezorging en retour service hoef je alleen nog maar achterover te leunen en te wachten tot onze bezorgers bij je aanbellen.