Zwevend dressoir: onmisbaar voor een hip interieur | Furnea

(128 artikelen)

Zwevend dressoir: onmisbaar voor een hip interieur

Is je interieur aan vernieuwing toe en wil je het zo hip mogelijk maken? Dan is een zwevend dressoir van Artego Design precies wat je zoekt. Want zeg nu zelf: wat is er hipper dan een zwevend meubel? Het dressoir voegt een vleugje magie toe in je woonkamer. En het fijne is dat je het op maat kunt laten maken. Daardoor past het zeker bij je interieur!

Schoonmaken wordt leuker

Een zwevende kast wordt aan de muur gemonteerd. Dat heeft als groot voordeel dat je het meubel niet hoeft te verplaatsen als je wilt schoonmaken. Je hoeft dus niet te sleuren, maar kunt gewoon eenvoudig het stof eronder wegvegen met je borstel. Eens je zo'n zwevend dressoir in huis hebt, zou je wensen dat al je meubels zwevend waren. Zoveel is zeker!

Daar komt nog eens bij dat de zwevende dressoirs van Artego Design gemaakt zijn van mdf-hout en meubelplaathout. Twee materialen die eenvoudig te reinigen zijn. Ze zijn zelfs vrij van vingerafdrukken en je kunt er vrijwel ieder schoonmaakproduct voor gebruiken.

Plezier om te gebruiken

Een zwevend dressoir van Artego Design is een gemak om te hebben. Binnen zijn er twee schappen die je in de hoogte kunt verstellen. Daardoor kun je er zowel kleine als grote spullen in plaatsen.

De zwevende kasten van Artego Design zijn ook eenvoudig in gebruik, want je hoeft er alleen maar lichtjes op te duwen om ze te openen. De deuren zijn tevens voorzien van een soft-close systeem waardoor je ze zachtjes kunt sluiten. Dit systeem verlengt ook de levensduur van het dressoir aanzienlijk.

Kies uit de mooiste modellen in onze webwinkel

Artego Design maakt het je mogelijk om zwevende dressoirs op maat te maken. Daar hebben wij gebruik van gemaakt. Wij creëerden de mooiste modellen om onze klanten blij mee te maken. Je vindt ze bij ons in zowel zwart als wit. En met een matte of hoogglans afwerking. Daarnaast zijn er diverse formaten om uit te kiezen. Er is dus voor iedereen wat wils. Zeker de moeite waard om ze te bekijken!

Liever een zwevend dressoir op maat?

Heb je de modellen in onze webwinkel gezien en vind je ze mooi, maar passen ze niet bij je interieur? Dan is het mogelijk om een zwevend dressoir op maat te laten maken. Dat doe je erg eenvoudig door een aantal keuzes te maken. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

Zo kan je voor de frontjes kiezen uit heel wat verschillende kleuren. Er zijn meer dan 100 opties. Je kunt ook kiezen uit diverse materialen, zoals Neolith en keramiek. Daarnaast is het mogelijk om handgrepen toe te voegen. Ze bestaan in 50 verschillende soorten. En ook de breedte kun je zelf bepalen.

Zwevend dressoir kopen bij Furnea

Je kunt een zwevend dressoir kopen dat je mooi vindt uit onze webwinkel of er een bij ons laten samenstellen. Wat je ook verkiest, je bent er gegarandeerd blij mee. Want de schoonheid is onevenaarbaar en de kwaliteit is uitstekend. Indien je graag een zwevend dressoir op maat wilt creëren, kom je daarvoor het best naar onze showroom in Schiedam. Daar kun je alle mogelijkheden ontdekken en je laten adviseren.

Het meubel wordt na je bestelling gemonteerd bij je thuis geleverd, je dient het enkel op te hangen. Daar moet je je dus niet druk over maken. Daarnaast bieden wij je 5 jaar gegarandeerde garantie.