Handgrepen & Schuifdeurprofielen voor je Jutzler kast bestel je bij Furnea

(25 artikelen)

Jutzler Draaideurkast Handgrepen en schuifdeurkast profielen

Heb je een Jutzler draaideurkast op het oog? Dan kun je een van de vele mooie handgrepen bestellen om de kast nog mooier mee te maken. Er zijn ontzettend veel opties. Ook schuifdeurkast profielen kun je toevoegen om je kast nog mooier te maken. Ontdek alle mogelijkheden bij Furnea en maak ook jouw kast naar keuze onweerstaanbaar mooi en super praktisch!

Kwalitatief en gebruiksvriendelijk

Hoewel er veel keuze is op vlak van kleur en vormgeving, zijn de Jutzler handgrepen allemaal gemaakt van kwalitatieve materialen. Je kan dus zeker zijn van de allerbeste kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de schuifdeurprofielen van het merk. De handgrepen liggen ook prettig in de hand en zorgen ervoor dat je je kasten met meer gemak kunt openen.

Voor iedereen de ideale handgreep en schuifdeurprofiel

De Jutzler profielen voor schuifdeurkasten worden standaard allemaal in chroomkleur geleverd. Als je je kast een nog bijzonderdere uitstraling wilt geven, kun je ook kiezen voor goud, edelstaal of een ander kleur. Voor iedereen is er dus het geschikte profiel!

Op vlak van handgrepen heb je zelfs nog veel meer keuze. Deze bestaan namelijk niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in diverse designs, materialen en formaten. Zo vind je in het assortiment strakke beugelgrepen van metaal, sfeervolle schelpgrepen, stoere stanggrepen en nog veel meer. Welke sfeer je ook wilt creëren, er is altijd een Jutzler handgreep die erbij past.

Ontdek alle Jutzler-elementen bij Furnea

Als jij een Jutzler kast op het oog hebt, kun je deze dus uitbreiden met een handgreep en profiel naar keuze. Maar dat is niet alles. Jutzler heeft namelijk nog veel meer interessante elementen en jij kunt ze allemaal ontdekken bij Furnea. Hulp nodig? Dan mag je ons zeker contacteren!