Shine a light! | Ontvang 10% korting op alle Lampen & Vloerkleden. Gebuik deze kortingscode: LAMPVLOER10.
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie.

Kledingkast op maat

(101 artikelen)

Een kledingkast helemaal voor jou gemaakt? Dat kan bij Furnea!

Bijna iedere droom van een vrouw, en misschien ook wel van de man, je eigen kledingkast samenstellen. Het brengt zo zijn voordelen met zich mee, je weet waar je ruimte voor nodig hebt en kan de kast zo indelen dat je zeker weet dat er genoeg ruimte is en je het een prettige indeling vind. Daarnaast wilt het oog natuurlijk ook wat, met onze kledingkast-configurator kun je geheel een kledingkast op maat aanmaken. Dus niet alleen de indeling, maar ook de maten, kleuren en materialen kun je helemaal zelf kiezen. Zo maak je een kledingkast op maat die zeker weten in jouw interieur en slaapkamer past.

De perfecte kledingkast

De perfecte kledingkast, is die er wel? Misschien niet kant en klaar, maar als je een kledingkast op maat laat maken, dan kan deze al snel perfectie naderen. Zo kun je kiezen uit schuifdeuren, draaideuren of gewone deuren. Een kledingkast op maat, betekent dus niet alleen de mogelijkheid om uit verschillende maten te kiezen. Wil je een deur bestaande uit een spiegel? Dan heb je zelfs de keuze uit verschillende kleuren spiegels. Vind je een spiegel al snel ongezellig en kil? Kies dan voor een warme tint voor je spiegel, dit maakt een heel groot verschil. Voordat je de kledingkast op maat gaat indelen, bedenk dan goed wat je het prettigst vind. Kom je nu lades tekort voor de kleinere spullen zoals riemen, sokken of sieraden? Wil je echt een mega grote kledingkast voor in de hoek? Ook het samenstellen van een hoekkast is mogelijk bij Furnea.

Kledingkast op maat kopen

Het heeft wat voorbereiding en de nodige overleggen gehad waarschijnlijk, maar je bent er over uit. Je hebt de perfecte kledingkast op maat samengesteld, dan is het nu tijd om te bestellen. Wij bezorgen je bestelling gratis en bieden een montagedienst aan. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag de ultieme kledingkast op maat te maken. Kom ook eens langs in onze showroom om een groot deel van onze meubels te bekijken.