Agenda Serie | Een complete werkplek

(30 artikelen)

Germania Agenda Serie | Een complete werkplek

Alles voor jouw werkkamer

Met de Agenda Serie richt jij jouw moderne (thuis)kantoor van top tot teen in! Bureaus, kasten, ladeblokken en zelfs verstelbare bureaus! Deze serie heeft alle werkkamer meubels die jij nodig hebt voor een compleet (thuis)kantoor. En misschien nog wel belangrijker: alle meubels hebben dezelfde vormgeving en afwerking. Hierdoor creëer je eenheid en rust in je werkkamer. Ook zijn de meubels uit de complete werkkamer verkrijgbaar in meerdere maten. Heb je dus een kleine werkruimte thuis wil je juist een heel kantoor inrichten? Met de Agenda Serie vind je zeker de perfecte werkkamer meubels!

Modern & Trendy

De Agenda Serie kunnen we omschrijven als modern en trendy. Geen overweldigende details die je kunnen afleiden, maar fijne en degelijke werkkamer meubels. De serie scoort heel hoog op gebruiksgemak. De meubels zijn afgewerkt met melamine en ABS randen, de kasten hebben verstelbare planken, de ladeblokken hebben een afsluitbare lade en de deuren/lades zijn voorzien van een soft-closing systeem. Daarnaast is de complete werkkamer verkrijgbaar in drie uitvoeringen: eiken/zwart, lichtgrijs/zwart en lichtgrijs/zilver. Met de Agenda Serie scoort iedereen dus een fijne werkkamer inrichting die bij hem of haar past!

Agenda Serie kopen bij Furnea

Wil je de complete Agenda Serie of een aantal meubels uit deze serie bestellen? Dan ben je welkom bij Furnea! Wij hebben alle meubels uit deze complete werkkamer serie in onze collectie opgenomen. De serie is ontworpen en geproduceerd door het Duitse meubelmerk Germania. Door de expertise van dit meubelmerk zijn de meubels van topkwaliteit. Daarom geven wij 5 jaar gegarandeerd garantie op jouw aankoop. Heb jij goede, degelijke en fijne werkkamer meubels nodig voor je thuiswerkplek of kantoor? Bestel dan snel de Agenda Serie bij Furnea!