Just 4 You! | Ontvang 10% korting op alle TV meubels. Gebuik deze kortingscode: TVMEUBELS10.
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie.

Houten boekenkasten

(14 artikelen)

Houten boekenkasten

Houten boekenkasten zijn ook geliefd onder mensen die helemaal geen boeken lezen! Deze kasten zijn namelijk ook ideaal om accessoires zoals fotolijstjes in te bewaren. De dichte houten boekenkasten zijn bovendien ideaal om als roomdividers te gebruiken. Zo kun je een erg grote ruimte opdelen in twee of meer kleinere gedeelten.

De houten boekenkasten zijn er in allerlei soorten en maten

Wie op zoek is naar houten boekenkasten, is bij Furnea aan het juiste adres. De boekenkasten bieden we namelijk in allerlei soorten en maten aan. Ben je op zoek naar een dichte boekenkast of heb je liever een open boekenkast? In het eerste geval kun je bijvoorbeeld ook voor een boekenkast met deuren of lades kiezen. 

Kleine accessoires kun je in de lades opbergen. Je kunt ook voor houten boekenkasten kiezen die gedeeltelijk open zijn, maar daarnaast ook een dicht gedeelte hebben. Zo plaats je de mooiste boeken en accessoires duidelijk in het zicht, maar heb je de mogelijkheid om overige accessoires netjes op te bergen. Je voorkomt op deze manier dat de kast te rommelig wordt.

Ook wat formaat betreft, valt er binnen het assortiment van Furnea veel te kiezen. Heb je een tiental boeken dat je graag wilt bewaren? Dan volstaat een kleiner model boekenkast. Als je een enorme collectie boeken hebt, dan wil je hoogstwaarschijnlijk een groter model. Bij Furnea hebben we houten hoge boekenkasten die ook eenvoudig dienst kunnen doen als roomdivider, maar ook voor kleine boekenkastjes kun je bij ons terecht. Zo hebben we voor ieder wat wils.

Welke boekenkast sluit aan bij jouw interieur?

Bij het kiezen van een boekenkast kijk je uiteraard niet alleen naar het formaat, maar ook naar de stijl. Heb jij de betreffende ruimte industrieel ingericht? Dan kies je natuurlijk ook voor een industriële houten boekenkast! Toch zijn er nog veel meer stijlen waar je uit kunt kiezen. 

Ben jij op zoek naar een boekenkast in Scandinavische stijl? Of ben je een liefhebber van vintage meubilair? In de online shop van Furnea vind je vast en zeker een kast die goed aansluit op jouw wensen. In de online shop van Furnea tref je allerlei verschillende meubels aan. Zo hebben we naast boekenkasten ook dressoirs en buffetkasten. Behalve kasten, kun je ook voor bedden, banken, stoelen, tafels en nog veel meer design meubels bij Furnea terecht!

Verschillende kwalitatieve meubelmerken

De houten boekenkasten uit ons assortiment zijn allen van betrouwbare en mooie meubelmerken. In de online shop van Furnea bieden we alleen meubelmerken aan waar we zelf veel vertrouwen in hebben. Je kunt hierbij denken aan meubelmerken als Benvenuto Design en Nova Design. 

Benvenuto Design is een Italiaans meubelmerk dat de meubels aan de hand van de laatste trends ontwerpt en prachtig afgewerkt. Nova Design is een merk van Duitse komaf en heeft de reputatie van een echte trendsetter. De meubelmerken uit ons assortiment zijn stuk voor stuk uniek. Ben jij een groot liefhebber van de designs van een bepaald meubelmerk? Dan kun je in onze online shop eenvoudig op de boekenkasten van dit meubelmerk filteren!

Houten boekenkasten

De juiste houten boekenkasten vinden

Bij Furnea hebben we een indrukwekkend assortiment aan houten boekenkasten. Houten boekenkasten kopen die bij jou passen is hier dan ook eenvoudig, maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Daar hebben we bij Furnea iets op bedacht! De producten in onze online shop kun je eenvoudig filteren op een aantal factoren. 

Behalve dat je de producten op merk kunt filteren, kun je ook op formaat, stijl, kleur en prijs filteren. Daardoor vind je binnen no-time een boekenkast die aan al jouw eisen en wensen voldoet. Met hetzelfde gemak filter je overigens ook de producten uit alle andere categorieën in onze online shop. Lukt het je ook niet om te kiezen na het gebruiken van deze filteropties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan dan samen met je na welke boekenkast het best op jouw wensen aansluit.

Bij Furnea krijg je de beste service!

Houten boekenkasten bestel je bij Furnea wanneer je de mooiste meubels voor een scherpe prijs wilt. Een andere reden om voor Furnea te kiezen, is de uitstekende service die wij je bieden. Doordat wij alleen meubilair van de hoogste kwaliteit hebben, kunnen we je 5 jaar garantie op de houten boekenkasten geven! Bovendien heb je bij Furnea altijd 100 dagen retourrecht. Dat wil zeggen dat je de boekenkast tot 100 dagen na je aankoop nog retour kunt sturen indien je niet tevreden bent. 

Ook staan we bij Furnea altijd voor je klaar indien je advies nodig hebt of vragen over een van de producten hebt. Neem je contact met ons op via social media? Dan kun je ervan uitgaan dat je binnen 30 minuten een reactie van ons ontvangt. Wij denken graag met je mee!

Ook in onze showroom ontvangen we je graag

Wil jij een of meerdere van de houten boekenkasten uit ons assortiment met eigen ogen kunnen bekijken? Dan ben je ook welkom in de showroom van Furnea! Wél raden we je aan om even te controleren of de betreffende boekenkast ook aanwezig is in de showroom. Dit wordt aangegeven in de hoofdafbeelding van het product. Ook kun je altijd even contact met ons opnemen als je voor een bepaald meubelstuk onze showroom wilt bezoeken. 

Wij gaan dan voor je na of het meubelstuk aanwezig is. In onze showroom van 500 m² zijn in ieder geval meer dan voldoende mooie en interessante meubels aanwezig! Uiteraard ontvangen we je graag met een kop koffie of thee, en geven we je graag een rondleiding door de showroom. Ook ter plekke kun je voor advies en vragen bij onze specialisten terecht.

Je kunt ook andere meubels kopen.