Just 4 You! | Ontvang 10% korting op alle TV meubels. Gebuik deze kortingscode: TVMEUBELS10.
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie.

TV meubel wit

(67 artikelen)

TV meubel wit

Het televisiemeubel vormt in eerste instantie een mooie plek voor de televisie. Daarnaast heeft het televisiemeubel een aantal andere handige functies. Zo bieden de meeste exemplaren ruimte om accessoires in op te bergen. Daarbij kun je bijvoorbeeld aan de afstandsbediening of aan en spelconsole denken. Het TV meubel kan overigens veel invloed hebben op de uitstraling van de betreffende ruimte. De TV en het statief worden over het algemeen namelijk op een centraal punt in de kamer geplaatst.

Waarom specifiek een TV meubel in het wit?

Waarom juist een kleur in het wit een goede keuze is? Onder andere vanwege de neutrale uitstraling van de witte kleur! Een TV meubel in het wit kun je in vrijwel iedere ruimte plaatsen. Daardoor wordt het uitkiezen van een exemplaar een stuk eenvoudiger. Wit is bovendien een kleur die veel terugkomt in bepaalde stijlen, waaronder de Scandinavische stijl.
TV meubel wit

Verschillende soorten TV meubels

Ook wanneer je al zeker weet dat je een wit TV meubel wilt, valt er nog meer dan voldoende te kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende soorten en varianten. Kies je voor de wandmeubels of voor de TV standaarden? Beide soorten TV meubels tref je aan in het assortiment van Furnea. Veel van de items hebben een opbergruimte, waardoor je accessoires eenvoudig op kunt bergen. Andere exemplaren in het wit zijn juist zo minimalistisch mogelijk. Bovendien hebben wij de TV meubels in allerlei verschillende maten. 

Wat stijl betreft, heb je bij Furnea een ruime keuze. Zo hebben we bijvoorbeeld hoogglans TV meubels in het wit. Dit product heeft een prachtige glans en een luxueuze uitstraling. Ben jij juist op zoek naar een matte variant in het wit? Dan tref je ook deze aan in onze online shop! Heb jij liever industriele TV meubels, een Scandinavische stijl of een moderne uitstraling? Wij hebben het allemaal!

Onze TV meubels zijn van zeer hoge kwaliteit

Bestel je een TV meubel in het wit bij Furnea, dan kun je zeker zijn van kwaliteit. Onze inkopers doen erg hun best om alleen de mooiste meubels in te kopen! Daardoor vind je in ons assortiment ontzettend veel mooie meubels. Daarnaast hoef je je ook over de kwaliteit geen zorgen te maken. Wij werken namelijk alleen samen met de meubelleveranciers waar we zelf veel vertrouwen in hebben. Dat is ook de reden dat wij je 5 jaar garantie op onze meubels kunnen bieden.

Onze TV meubels zijn scherp geprijsd

Ging je vroeger op zoek naar een exemplaar, dan zocht je waarschijnlijk specifiek naar de witte TV meubel aanbiedingen. Design meubels waren een lange tijd namelijk ontzettend duur. Tegenwoordig is dit niet langer het geval. 

Bij Furnea bieden we TV meubels van prachtige meubelmerken aan tegen scherpe prijzen. Of je nou op zoek bent naar een variant in het wit met hoogglans design, of naar een TV meubel van wit eikenhout, bij Furnea ben je aan het juiste adres. Doordat de verschillende meubelmerken uit ons assortiment stuk voor stuk uniek zijn, is er meer dan voldoende keuze.

Vind jij het lastig om te kiezen?

Het indrukwekkende assortiment van Furnea kan het soms moeilijk maken om te kiezen. Vind jij het lastig om te bepalen welk TV meubel in het wit het best bij jou en de betreffende ruimte past? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Benader je ons via social media, dan krijg je vaak al binnen 30 minuten antwoord. Wij hebben zelf een grote passie voor meubels en denken dan ook graag met je mee.

Weet je juist wél heel goed wat je wilt, maar ben je al even aan het zoeken naar een meubelstuk dat aan je eisen voldoet? Daarvoor hebben we bij Furnea een handige filteroptie! Je kunt eenvoudig filteren op meubelmerk, prijs, formaat en zelfs op interieurstijl! Daardoor blijven alleen de meubels zichtbaar die aan al jouw eisen voldoen.

Kom gerust langs in onze showroom

Wil jij een goed beeld van de items uit ons assortiment? Dan nodigen we je graag uit om de TV meubels in het echt te komen bekijken. In onze showroom vind je sommige van de varianten terug. Als je voor een specifiek TV meubel naar onze showroom wilt komen, raden wij je wel aan om vooraf even te controleren of deze aanwezig is. Dit zie je duidelijk terug aan de hoofdafbeelding van het meubelstuk in onze online shop. Uiteraard kun je ook altijd even bellen om dit aan ons na te vragen.

Onze showroom heeft een oppervlak van 500 m². De meeste meubels uit de online shop vind je dan ook terug in de showroom. De showroom is gevestigd en Schiedam en is goed te bereiken. Voor de showroom ligt een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Wij bieden je graag een kop koffie of thee aan als je bij ons langskomt!

Uitstekende service

Bij Furnea hebben we prachtige TV meubels. Voor een witte TV kast, wit TV standaard of voor een TV wandmeubel in het wit ben je bij ons aan het juiste adres. Toch zijn de kwaliteit en de uitstraling van onze meubels niet de enige redenen dat Furnea gemiddeld zo goed beoordeeld wordt. Ook de service die we bieden is een belangrijke reden om voor onze online shop te kiezen! Zo heb je altijd 100 dagen retourrecht. Oftewel, als je niet tevreden bent, kun je het meubelstuk tot 100 dagen na aankoop probleemloos retourneren. Daarnaast krijg je 5 jaar garantie op de meubels. Ook als je advies nodig hebt, staan we bij Furnea altijd voor je klaar. Indien je vragen hebt kun je ons altijd bellen, e-mailen of benaderen via een van onze social media kanalen.