SALE

Ontvang t/m aanstaande zondag 10% korting op alle hal meubels!

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk collectie
Aloha Sale | Ontvang 10% korting op de gehele collectie!
Davidi Design, Floorify en Richmond Interiors zijn uitgesloten van de actie.

Kensington Industrial Serie | Robuust houten interieur

(5 artikelen)

Kensington Industrial serie | Industriële meubels

Vervaardigd van 100 jaar oude spoorbielsen

Hoe bijzonder is dit? De Kensington Industrial serie van het bekende meubelmerk Richmond Interiors is een bijzondere collectie gemaakt van robuust gerecycled hout van wel 100 jaar oud. De meubels vallen op door hun natuurlijke nerven, houtsnijwerk en kruislingse zwart gepoedercoate geometrische onderstel. Vanwege de robuuste, oneffen structuur van het hout is het mogelijk om bij de meeste artikelen een bijpassende, geslepen glasplaat te krijgen. Hierdoor zullen de houten meubels nog mooier uitkomen.

Echt vakmanschap van Richmond Interiors

De Kensington Industrial serie is een uitgesproken serie woonkamer meubels. Dit komt door het gebruik van gerecycled hout. Het hout is afkomstig van oude spoorbielsen van wel 100 jaar oud. Kensington Industrial is een uitgebreide collectie met onder meer een wandtafel, hoektafel, salontafel, een dubbele ronde bijzettafel, een salontafel met onderblad en een eettafel in verschillende formaten. Durf je het aan om je woonkamer anders dan anders in te richten? Dan zijn deze meubels echt iets voor jou!

Kensington Industrial serie kopen bij Furnea

Een bijzondere woonkamer inrichting? Dan moet je bij Furnea zijn! De Kensington Industrial serie van het meubelmerk Richmond Interior is namelijk bij ons verkrijgbaar. Binnenkort kan jij dus de trotse eigenaar zijn van een bijzonder meubel of een hele woonkamer set. Bestellen bij Furnea betekent online meubels bestellen zonder gedoe of gezeur. Gratis bezorging en retour zijn bij ons vanzelfsprekend. Is jouw oog gevallen op de Kensington Industrial Serie? Kom dan snel shoppen bij Furnea!