Just 4 You! | Ontvang 10% korting op alle TV meubels. Gebuik deze kortingscode: TVMEUBELS10.
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie.

Kleine salontafel

(124 artikelen)

Ontvang je mensen in huis? Dan is het gebruikelijk dat je plaatsneemt rondom de salontafel. De kleine salontafel wordt dan bijvoorbeeld gebruikt om glazen op te zetten.

Het is geen slecht idee om goed na te denken over welke salontafel het best bij jou en je interieur past. Dit is namelijk een meubelstuk dat veel aandacht krijgt. Bij Furnea hebben we altijd een kleine salontafel die goed bij jouw interieur en smaak past. 

De kleine salontafel met lade

Een van de mogelijkheden bij Furnea is het bestellen van een salontafel met lade. Een lade zorgt ervoor dat je voldoende opbergruimte hebt. Hier kun je tijdschriften in bewaren, maar bijvoorbeeld ook de afstandsbediening van de TV. Op deze manier houd je de salontafel netjes.

Wil je juist een strakke salontafel zonder iets erop of eraan? Dan is ook dit mogelijk bij Furnea. Binnen ons assortiment vind je namelijk salontafels in allerlei vormen, stijlen en maten.

De verschillende stijlen

Bij Furnea vind je een kleine salontafel in de stijl van jouw interieur. Zo kun je bijvoorbeeld voor een kleine salontafel industrieel of een kleine salontafel landelijk kiezen. De industriële stijl kenmerkt zich door het gebruik van Zwart metaal en hout.

De stijl is gebaseerd op de fabrieken uit de tijd van de industrialisatie. De designs zijn meestal functioneel. Ook de landelijke stijl is tegenwoordig ontzettend populair. Overigens ben je bij Furnea zeker niet beperkt tot deze twee stijlen. Ben je een liefhebber van de Scandinavische woonstijl? Dan vind je ook een kleine salontafel die hier perfect op aansluit. Zo hebben wij salontafels in allerlei verschillende stijlen.

Bij Furnea bieden we design meubilair van verschillende meubelmerken aan. Een voorbeeld van een meubelmerk dat prachtige salontafels verkoopt, is Nova Design. Ieder meubelmerk heeft zijn eigen kwaliteiten. Bij Furnea hebben we het volste vertrouwen in de merken die we aanbieden. Deze meubelmerken hebben al net zo een passie voor meubilair als Furnea zelf.

Kleine salontafel

Kwalitatieve salontafels

Als jij je kleine salontafel bij Furnea bestelt, kun je zeker zijn van een meubelstuk van hoge kwaliteit. Dit omdat wij de meubelmerken die we verkopen door en door kennen.

Bovendien hebben wij zelf een grote passie voor meubels en selecteren we alleen de beste meubelstukken voor in onze onlineshop. Omdat wij zelf het volste vertrouwen in ons meubilair hebben, kunnen we je 5 jaar garantie geven.

Bovendien krijg je 100 dagen bedenktijd. Mocht je de kleine salontafel achteraf dus toch niet zo mooi vinden of om willen ruilen tegen een groter exemplaar, dan is ook dit mogelijk.

Een essentieel onderdeel van de zithoek

De salontafel is een belangrijk onderdeel van je zithoek, dit item staat namelijk centraal. De stoelen in je zithoek positioneer je doorgaans rondom de salontafel. Als je visite in je woning ontvangt, is het prettig om een mooie salontafel te hebben. Eerder benoemden we al hoe een salontafel met lade je kan helpen om de zithoek opgeruimd te houden.

We raden je ook aan om ervoor te zorgen dat de zithoek één geheel blijft. Kies je voor een kleine salontafel in industriële stijl? Dan is het geen slecht idee om ook een TV kast in dezelfde stijl aan te schaffen. Bovendien is het ook mogelijk om complete woonkamers in onze onlineshop te bestellen. Op deze manier kun je zeker zijn van een mooi samenhangend geheel.

Wij geven je graag advies

Vind jij het nog lastig om een kleine salontafel te kiezen? Bij Furnea heb je zeker geen gebrek aan keuze. Zo hebben wij ronde salontafels, vierkante salontafels en rechthoekige salontafels. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het kiezen van de juiste vorm en stijl vrij lastig kan zijn.

Wij denken dan ook graag met je mee. Eén van onze specialisten helpt je graag verder. Je kunt ons bellen, e-mailen en whatsappen. Daarnaast zijn we ook actief op verschillende social media-kanalen, zoals Instagram en Facebook. Benader je ons op een van deze kanalen? Dan kun je meestal al binnen 30 minuten een antwoord verwachten.

Voel je ook vrij om eens langs te komen in onze showroom. Wij hebben een ruime showroom in Schiedam waar je een goed beeld van alle mogelijkheden krijgt. Heb je een specifieke kleine salontafel gezien die je graag beter in het echt wilt bekijken?

Neem dan vooraf even contact met ons op om na te vragen of dit meubelstuk in onze showroom aanwezig is. Omdat sommige meubelstukken van verder moeten komen, zijn deze niet in onze showroom aanwezig.

Op zoek naar een ander meubelstuk?

Heb je liever een salontafel van een groter formaat? Dan bestel je ook deze al even gemakkelijk in onze onlineshop. Als je meer ruimte wilt om glazen, bekers en accessoires op te plaatsen, kun je bovendien ook meerdere kleine salontafels bij elkaar plaatsen. Smaken verschillen, en dus bieden we je bij Furnea meer dan voldoende mogelijkheden.

Gespreid en rentevrij betalen

Zit je midden in een verbouwing en doe je daarom liever geen grote uitgaven? Of heb je het budget gewoon even niet om meubels aan te schaffen? Dan bieden wij van Furnea je de mogelijkheid om gespreid en achteraf te betalen. Op deze manier kun jij je interieur aanvullen met de mooiste meubels, ook als je even minder te besteden hebt. 

Heb jij nog vragen over een van onze diensten of producten? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze meubelshowroom!