Shine a light! | Ontvang 10% korting op alle Lampen & Vloerkleden. Gebuik deze kortingscode: LAMPVLOER10.
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie.

Bodde Serie | Imposante meubels

(12 artikelen)

Bodde Serie | Imposante meubels

Alle ingrediënten voor een gezellige woonkamer

Klassieke invloeden en natuurlijke looks: dat is de Bodde Serie. De woonkamer meubels hebben een rustieke, grove uitstraling. Perfect voor een landelijke inrichting! Ieder model uit de serie is anders. Dit komt niet alleen door het materiaal, ook de leuke details geven ieder meubel een eigen uitstraling. De complete woonkamer bestaat uit verschillende meubels. Hierdoor kun je jouw woonkamer én eethoek volledig in dezelfde stijl inrichten. Heeft jouw inrichting een landelijke upgrade nodig of ga je verhuizen en ben je verliefd op de landelijke stijl? Dan is de Bodde Serie zeker een goede keuze!

Gerecycled hout: duurzaam & bijzonder

De woonkamer meubels uit de Bodde Serie zijn gemaakt van gerecycled hout. Dit hout is afkomstig van 120 verschillende soorten bomen van over heel de wereld. Gerecycled hout is niet alleen een bijzonder materiaal omdat het bijdraagt aan een duurzame wereld, het materiaal heeft ook een eigen geschiedenis die voortleeft in deze woonkamer meubels. Ieder meubel vertelt dus een eigen verhaal! De Bodde Serie is afgewerkt in mat wit en een warme honingkleurig. Door het rustieke hout heeft ieder meubel een eigen uitstraling met verschillende noesten en houtnerven. De landelijke meubels zijn hierdoor echt uniek!

Bodde Serie kopen bij Furnea

Zie jij de Bodde Serie van het meubelmerk Nova Design al in jouw woonkamer staan? Wacht dan niet te lang en bestel deze serie eenvoudig en veilig online bij Furnea. De meubels worden gemonteerd geleverd. Hierdoor hoef je niet zelf aan de slag te gaan met allerlei gereedschap en kun je direct jouw woonkamer inrichten. Naast gratis bezorging ontvang je standaard 5 jaar gegarandeerd garantie op de Bodde Serie. Een betere service kun je jezelf niet wensen toch? Bestel dus snel de Bodde Serie van Furnea hier online!