Shine a light! | Ontvang 10% korting op alle Lampen & Vloerkleden. Gebuik deze kortingscode: LAMPVLOER10.
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie.

Corsica Serie | Mediterrane sferen

(0 artikelen)

Corsica serie | Mediterrane sferen

Waan je in mediterrane sferen 

Met Corsica serie ga op reis, op reis naar het mediterrane eiland Corsica. Ervaar de charme, de puurheid en de harmonie van dit eiland met deze serie meubels. De Corsica serie verandert je woonkamer in een sfeervolle en warme plek waar iedereen zich direct thuisvoelt. Maar, de houten meubels zorgen ook voor een ruimte waar geleefd mag worden. Door het massieve hout zijn de meubels namelijk heel stevig en kwalitatief. Ieder meubel uit deze complete woonkamer heeft een eigen charme, een charme die je niet alleen ziet maar ook ervaart!

Duurzaam massief mangohout

De mediterrane sfeer kenmerkt zich door hout en warme, natuurlijk kleuren. De woonkamer meubels uit de Corsica serie zijn dan ook gemaakt van massief hout in combinatie met MDF-hout. Massief mangohout is heel duurzaam omdat de bomen pas worden gekapt als er geen mango’s meer aan groeien. Eigenlijk is mangohout dus afvalhout. De Corsica serie is verder uitgevoerd in een prachtige honingbruine kleur gecombineerd met zwart. De landelijke meubels zijn bewust voorzien van een oude, verweerde look wat helemaal past bij de stijl van de prachtige serie.

Corsica serie kopen bij Furnea

Wil je de charme van mediterrane oorden ook in je woonkamer ervaren? Dan is de Corsica serie een aanrader! De serie is met veel liefde en aandacht ontworpen door het meubelmerk Suse Interior. Die liefde en aandacht kun je zien, maar ook voelen en ervaren. Bij Furnea zijn we verliefd op zulke meubels. Daarom is de volledige Corsica serie bij ons verkrijgbaar. Online kun je zelf je woonkamerset samenstellen en binnen een paar klikken bestellen. Natuurlijk kun je rekenen op onze goede service waaronder standaard 5 jaar gegarandeerd garantie. Met woonkamer meubels van Furnea ben je dus verzekerd van een meubel om op trots op te zijn, maar ook een meubel waar je lang van kunt genieten.