SALE

Ontvang t/m aanstaande zondag 10% korting op alle hal meubels!

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk collectie
Aloha Sale | Ontvang 10% korting op de gehele collectie!
Davidi Design, Floorify en Richmond Interiors zijn uitgesloten van de actie.

Luzerna Serie | Gezellig & Gemoedelijk

(4 artikelen)

Luzerna Serie | Gezellig & Gemoedelijk

Een huis waar jij je thuis voelt

Met de Luzerna Serie haal je gezelligheid en warmte in huis! De landelijke meubels hebben een heerlijk authentiek ontwerp met een klassieke twist. Geen schreeuwerige details, maar rust, eenvoud en symmetrie. En misschien wel nog belangrijker: de complete woonkamer is ook super praktisch! Kastruimte is heel belangrijk voor een fijn en opgeruimd huis. En met de kasten uit deze serie heb je aan ruimte zeker geen gebrek. De Luzerna Serie zorgt door haar gemoedelijke uitstraling en opbergruimte voor een heel fijne woonkamer inrichting. 

Doe eens gek, kies voor grijze meubels!

Een landelijke inrichting wordt vaak geassocieerd met mat witte meubels en hout. Neutraal, warm en stijlvol. Maar het kan ook anders! De Luzerna Serie heeft namelijk mat grijze woonkamer meubels. Dit zorgt voor een heel andere look. Het grijs is gecombineerd met een bruingrijze houtkleur wat voor die warme uitstraling zorgt. De landelijke meubels zijn gemaakt van massief grenenhout met koperkleurige, metalen handgrepen. Het massieve hout garandeert de stevigheid en kwaliteit. De Luzerna Serie geeft dus een eigen twist aan landelijk wonen!  

Luzerna Serie kopen bij Furnea

Met de Luzerna Serie richt je de woonkamer en de eethoek compleet in. De serie bestaat uit een eettafel met bijpassende stoelen, opbergkasten en twee soorten buffetkasten. De meubels zijn ontworpen en uitgebracht door het Duitse meubelmerk Inter Link SAS en in onze online shop of showroom te bestellen. Je profiteert dan gelijk van ons uitgebreide servicepakket waaronder gratis bezorging & retour. Hebben deze landelijke meubels jouw hart gestolen? Koop de Luzerna Serie dan direct hier online!