SALE

Ontvang t/m aanstaande zondag 10% korting op alle hal meubels!

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk collectie
Aloha Sale | Ontvang 10% korting op de gehele collectie!
Davidi Design, Floorify en Richmond Interiors zijn uitgesloten van de actie.

Westerland Serie | Een landelijk interieur

(12 artikelen)

Westerland Serie | Een landelijk interieur

Romantiek & sfeer

Met de Westerland Serie gaat er een wereld voor je open! Een wereld vol gezelligheid, sfeer, mooie kleuren en romantische ontwerpen. De serie bestaat uit verschillende meubels in een landelijke stijl. Van tafel tot stoel en van tv-meubel tot buffetkast, met deze complete woonkamer richt je jouw huis van top tot teen in. De Westerland Serie heeft bovendien ook een leuke serie hal meubels waardoor je die gezellige sfeer ook door kunt trekken in je hal.

Massief FSC hout

Deze serie woonkamer meubels valt niet alleen op door de leuke ontwerpen. De Westerland Serie is ook bijzonder stevig, duurzaam en heeft een lange levensduur. De meubels zijn namelijk stuk voor stuk gemaakt van massief FSC grenenhout. Het hout heeft een mooie white wash lak die bovendien waterafstotend is. Sommige modellen uit de Westerland Serie zijn volledig uitgevoerd in wit, andere zijn uitgevoerd in wit met een warme sepia kleur. Ben dus op zoek naar landelijke meubels met een hoge productkwaliteit? Dan is deze serie de perfecte aankoop.

Westerland Serie kopen bij Furnea

De Westerland Serie is een uitgebreide serie meubels van het meubelmerk Inter Link SAS. Alle modellen kun je eenvoudig en veilig online kopen bij Furnea. Kies voor een los meubelstuk zoals bijvoorbeeld de indrukwekkende buffetkast of kies voor een set met een salontafel, eettafel en tv-meubel. Alles is mogelijk! Wat je keuze ook is, bij Furnea profiteer je altijd van onze gratis bezorging en retour service. De Westerland serie online kopen? Kom onbezorgd shoppen bij Furnea!