Parket planken bij Furnea

(13 artikelen)

Parket planken bij Furnea

De mooiste vloer!

Parket planken, wij zijn stiekem best wel fan van deze soort vloeren. Hout zorgt voor warmte, sfeer en een natuurlijke uitstraling in je huis. Maar, aan een massief houten vloer kleven toch best wel wat nadelen. Het grootste nadeel is de werking van de vloer. Hierdoor kan je vloer uitzetten of krimpen en daardoor scheuren. Daarom zijn parket planken een welkom alternatief. Deze vloeren zijn ook gemaakt van echt hout maar bestaan uit een aantal lagen. De bovenste, massief houten, laag is verlijd met een multiplex onderlaag. Hierdoor hebben parket planken de natuurlijke uitstraling van echt hout, maar werken ze veel minder dan een massief houten vloer. Wil je dus een houten vloer die lang mooi blijft? Kies dan voor parket planken van Furnea!

Zo houd je jouw parket planken mooi

Parket planken hebben veel liefde, zorg en aandacht nodig. Het is dus belangrijk om je even te verdiepen in het onderhoud. Parketvloeren zijn gemaakt van natuurlijk en duurzaam hout. Iedere plank is daardoor anders. Daarnaast is hout een materiaalsoort dat leeft en dus ook een speciale behandeling nodig heeft. Een vloer met parket planken kan je gewoon stofzuigen. Zorg echter wel voor een parketborstel zodat je jouw vloer niet beschadigd. Ga je de vloer ook dweilen? Dan is het verstandig om je dweil niet te nat te maken. En natuurlijk moet je ook goed uitkijken met schoonmaakmiddelen. Gebruik geen agressieve middelen en het liefst ook geen standaard allesreinigers. Allesreinigers kunnen namelijk een vettig laagje achterlaten op parket planken waardoor er vlekken kunnen ontstaan. Dit advies geldt natuurlijk voor alle parketvloeren, van parket planken tot visgraat parket.

Gespecialiseerde vloeren merken

Vloeren van parket planken zijn verkrijgbaar in vele soorten. En ook op het gebied van de productkwaliteit zijn er veel verschillen. Wil je een nieuwe houten vloer gaan kopen? Dan moet je dus veel keuzes maken. Ook bij Furnea vind je een brede collectie parket planken. Al onze producten hebben echter wel één ding gemeen: een hoge productkwaliteit. Wij werken namelijk alleen samen met gespecialiseerde vloeren merken. Merken die weten wat ze doen en aandacht hebben voor de productkwaliteit en het gebruik van de parket planken. Van deze merken willen we graag één merk uitlichten en dat is het vloeren merk Floorea. Binnen de collectie van dit vloeren merk vind je zeker een mooie vloer. En de kwaliteit van de parket planken? Ook daar hoef jij je geen zorgen om te maken.

Parket planken kopen bij Furnea

Wil je een mooie houten vloer? Kies dan voor de parket planken van Furnea! Wij garanderen dat jij jouw nieuwe vloer hier online vind. En wil je de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dan mag je altijd langskomen in onze showroom in Schiedam. Naast de parket planken hebben wij ook bijpassende ondervloeren. Want een goede ondervloer is natuurlijk de basis van een mooie vloer. Bestel je parket planken bij Furnea? Dan krijg je standaard 5 jaar gegarandeerd garantie! Zo willen wij jou garanderen dat je lang kan genieten van je nieuwe aankoop. En natuurlijk word je vloer ook gratis thuisbezorgd en kan je deze eventueel gratis binnen 100 dagen weer retourneren. Wil je dus parket planken kopen? Dan is Furnea jouw online vloeren winkel!