Bestel je SITS stof & lederen range bij Furnea

Een ruime keuze uit de Color Range van SITS | Furnea

SITS is een super tof Deens design meubelmerk. De bankstellen van dit merk worden door de beste Scandinavische designers ontworpen. Daarom zie je in ieder model een stukje van hun handtekening terug. Je stelt je eigen SITS bankstel geheel zelf samen en daarbij kies je niet uit een ruime hoeveelheid modellen en samenstellingen van elementen, maar ook op het gebied van stofsoorten en kleuren is niets te gek. En op die manier laat jij kinderlijk eenvoudig jouw bankstel ook qua kleuren aansluiten op jouw smaak en woonstijl.

Een ruime keuze aan diverse kleurgroepen

De Color Range van de SITS stoffen en ledersoorten is opgedeeld in verschillende kleurgroepen. Niet iedere kleurgroep biedt overigens zowel leer als stof aan. Zo kan je voor de Deco Color Range kiezen. Dit is een heel vrolijke kleurcollectie waarbinnen je keuze hebt uit heel kleurrijke stoffen, maar ook stoffen met prints. Binnen deze color range kies je enkel uit diverse stofsoorten en wordt er geen leer geleverd. Fresh Winter is wel als tegenhanger van deze Color Range te bestempelen. Deze lichte naturel en wit tinten hebben een bijzonder frisse uitstraling. Ga je voor de moderne of industriële look, dan vind je zeker een kleur in de Industrial Charm Color Range. Deze kleurencollectie bevat vooral de zogenaamd harde kleurtinten zoals zwart, antraciet, staalgrijs en olijfgrijs. Liever een aardetint? Dan moet je zeker de color range Chocolate bekijken. En wie juist wat meer kleur in de inrichting wil brengen en kiest voor een bank met een heel opvallende uitstraling, die kiest voor de kleurencollectie Underwater World met blauw- en groentinten, Lollipop voor roze-, rood- en paarstinten en Sunset voor gele en oranje tinten. Zo zie je dat er voor iedere smaak een color range te vinden is waarbinnen je een ruime keuze uit verschillende kleuren hebt.

Een keuze maken uit de SITS Color Range en je bankstel bestellen bij Furnea

Op de site van Furnea vind je een ruim overzicht van kleuren waarin je je SITS bankstel samenstellen kan. We weten zeker dat je hier een keuze maken kunt die bij je wensen en woonstijl past. In de showroom van Furnea kun je alle opties op je gemak bekijken. We adviseren je om altijd het door ons geadviseerde onderhoudsproduct mee te bestellen. Zo houd je namelijk niet alleen de stof of het leer in optimale conditie, maar blijft de door jou gekozen kleur ook veel langer levendig. Kies je voor uitstekende service, dan stel je je SITS bankstel samen met een van de kleuren uit de SITS color range bij Furnea. Je hebt hier de mogelijkheid om, afhankelijk van de waarde van je bestelling, achteraf of in drie rentevrije termijnen te betalen.