SALE

Ontvang t/m aanstaande zondag 10% korting op alle hal meubels!

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk collectie
Aloha Sale | Ontvang 10% korting op de gehele collectie!
Davidi Design, Floorify en Richmond Interiors zijn uitgesloten van de actie.

Bolder Serie | Stoere elegantie

(7 artikelen)

Bolder Serie | Stoere elegantie

Een tijdloze collectie

Zeg je tijdloos, dan zeg je de Bolder Serie. De meubels uit deze serie hebben een stoer en strak ontwerp. Toch kunnen we de serie ook elegant noemen. We hoeven je niet uit te leggen waarom deze complete woonkamer zo speciaal is. De Bolder Serie past bij iedere woonstijl, het is maar net hoe je de meubels combineert. Een geweldige serie woonkamer meubels waarmee je echt alle kanten mee op kunt! Weet jij al hoe je deze meubels wilt combineren?

Kies voor zwarte meubels

Bij de Bolder Serie staat de kleur zwart neutraal. De woonkamer meubels hebben een zwart gelakt metalen frame. Het zwarte tafelblad van aluminium is verwerkt in het frame waardoor de meubels een bijzondere uitstraling hebben. Zwart is een uitgesproken, maar ook een neutrale kleur. Hierdoor ben je heel vrij wat betreft het kleurgebruik in je woonkamer. De Bolder serie is te combineren met aardetinten, pastelkleuren en felle kleuren. Je kunt het zo gek niet bedenken en het past bij deze moderne meubels!

Bolder Serie kopen bij Furnea

Zie jij deze stoere, zwarte meubels in je woonkamer wel zitten? Wat let je! De Bolder Serie is nu eenvoudig online te bestellen bij Furnea. Je hebt de keuze uit verschillende bijzettafels, een sidetable, en salontafels! De collectie komt van het bekende meubelmerk Richmond Interiors. Natuurlijk behoren gratis bezorging & retour tot ons standaard servicepakket. Je hoeft dus niet zelf te sjouwen met je nieuwe meubels. Het mag duidelijk zijn dat je voor de Bolder Serie bij Furnea aan het juist adres bent!