Shine a light! | Ontvang 10% korting op alle Lampen & Vloerkleden. Gebuik deze kortingscode: LAMPVLOER10.
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie.

Buenos Aires Serie | Industrieel & Sfeervol

(10 artikelen)

Buenos Aires Serie | Modern & Sfeervol

Een strak lijnenspel

Kijk eens goed naar Buenos Aires Serie. Wat valt je op? Als wij een voorzetje mogen geven: focus je op de strakke lijnen en vormen van deze gave woonkamer meubels. Ze nemen je mee en zorgen voor een rustig en harmonieus sfeertje. Een complete woonkamer waarmee je jouw woonkamer strak en tegelijkertijd industrieel inricht. De Buenos Aires Serie is ook een tijdloze serie. Je raakt dus niet snel uitgekeken waardoor je jarenlang plezier beleeft aan deze woonkamer meubels.

Moderne meubels met natuurlijke flair

De Buenos Aires heeft een warme eiken kleur. Dit zorgt voor die natuurlijke flair. Daarnaast zijn de industriële meubels voorzien van antraciet grijze randen. Deze randen zijn gemaakt van metaal en versterken het strakke lijnenspel. Het antracietgrijs is bovendien ook doorgevoerd in de achterwanden bij de open kasten. Dit zorgt voor een mooi geheel. En wil je de woonkamer meubels nog meer laten shinen? Combineer de vitrinekasten dan met de bijbehorende led verlichting.

Buenos Aires Serie kopen bij Furnea

Naast het strakke lijnenspel en de natuurlijk flair heeft de Buenos Aires Serie van het meubelmerk Nova Design nog meer pluspunten. Alle meubels zijn namelijk afgewerkt met een melamine coating. Dit zorgt voor kras-, stoot-, en slijtvast oppervlak. Wij geloven in de kwaliteit van onze collectie en daarom krijg jij standaard 5 jaar gegarandeerd garantie op de Buenos Aires Serie. Ben jij net zo enthousiast als wij? Bekijk en bestel deze geweldige serie dan gemakkelijk online bij Furnea!