SALE

Ontvang t/m aanstaande zondag 10% korting op alle hal meubels!

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk collectie
Aloha Sale | Ontvang 10% korting op de gehele collectie!
Davidi Design, Floorify en Richmond Interiors zijn uitgesloten van de actie.

Grained Serie | Robuust hardhout

(7 artikelen)

Grained Serie | Robuust hardhout

Stap een stoere wereld in

Met de Grained Serie stap je een natuurlijke wereld met stoere meubels binnen. De modellen hebben een gaaf ontwerp met strakke lijnen. Stoer is dus zeker het kernwoord bij deze complete woonkamer. Met de Grained Serie creëer je een industrieel loft met een warme en natuurlijke uitstraling. Een loft waarin iedereen zich thuis voelt.

Meubels gemaakt van hardhout

De woonkamer meubels uit de Grained Serie zijn gemaakt van massief hardhout. Deze houtsoort is heel robuust en heeft een stevige textuur. Het materiaal is heel zorgvuldig uitgekozen en op ambachtelijke wijze bewerkt. Bovendien heeft het hout van de Grained Serie karakteristieke kenmerken waardoor ieder meubel uniek is. De industriële meubels uit deze serie hebben frames gemaakt van geschuurd metaal. Het hout is heel mooi in de frames verwerkt. Een kwalitatieve serie!

Grained Serie kopen bij Furnea

De Grained Serie is uitgebracht door het meubelmerk Davidi Design. De serie bestaat uit verschillende kasten en tafels waardoor je jouw woonkamer compleet kunt inrichten. De Grained Serie past goed bij een stoere, industriële woonstijl en kan mooi gecombineerd worden met natuurlijke materialen. Ben jij ook zo enthousiast over deze serie? Bestel hem dan online bij Furnea. Bovendien kun je de Grained Serie rentevrij gespreid betalen. Dat maakt online meubels kopen nog leuker!