SALE

Ontvang t/m aanstaande zondag 10% korting op alle hal meubels!

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk collectie
Aloha Sale | Ontvang 10% korting op de gehele collectie!
Davidi Design, Floorify en Richmond Interiors zijn uitgesloten van de actie.

Cello Serie | Opbergen in stijl!

(4 artikelen)

Cello Serie | Opbergen in stijl

Berg je geliefde spullen op

De Cello serie vervult al jouw opberg wensen! Ieder model uit deze geweldige serie heeft namelijk genoeg ruimte voor al jouw geliefde spullen. Bij het ontwerp van de Cello serie is nagedacht over de behoeftes van jou en mij. Want opbergruimte in de woonkamer, dat wil toch iedereen? Maar dat is zeker niet het enige pluspunt van de Cello serie. De complete woonkamer heeft ook een mooi en zacht design. Niet te schreeuwerig, maar precies goed voor een harmonieuze, Moderne inrichting. 

Harmonieuze uitstraling

Maar waarom hebben de woonkamer meubels uit de Cello serie nou zo’n harmonieuze uitstraling? Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: combineer strakke vormen met puur wit of warm hout. De basis van de Cello serie is wit gelakt hout. De deuren zijn verkrijgbaar in wit reliëf of melamine eiken. De poten en handgrepen zijn gemaakt van gelakt aluminium. Tel daar de soft-close deuren en lades bij op, en je hebt de meest geweldige Moderne meubels. Een serie om trots op te zijn!

Cello serie kopen bij Furnea

De Cello serie komt uit de mooie collectie van het meubelmerk Tenzo. Dit Zweedse merk staat bekend om hun technische kennis en precisie. Ieder deel van de Cello serie komt dan ook uit eigen fabriek en is gemaakt met de nieuwste technologieën. Dit maakt de Cello serie tot een zeer mooie en kwalitatieve serie. En wij zijn super trots dat deze serie bij Furnea verkrijgbaar is. Bestel de Cello serie gemakkelijk online en laat je meubels gratis door ons thuisbezorgen. Ben je toch van gedachte veranderd? Dan heb je 100 dagen bedenktijd. Je hoeft dus niet langer te twijfelen!