Back 2 School & work | 10% korting op alle werkkamermeubels
Gebruik deze kortingscode: BACK10

UNO Serie | Voor de designliefhebbers

UNO Serie | Voor de designliefhebbers

Gebruik je fantasie

De UNO serie heeft een heel bijzondere naam. Bij het woord ‘Uno’ denk je namelijk niet direct aan meubels, maar aan het leuke kaartspel dat je al duizenden keren met vrienden en familie gespeeld hebt. De link tussen een kaartspel en meubels lijkt misschien onmogelijk. Toch heeft deze serie niet per toeval dezelfde naam als het spel gekregen. De meubels uit de UNO serie hebben namelijk een speelse en gezellige uitstraling. En als je bij deze complete woonkamer je fantasie gebruikt, dan zie je zelfs de kleuren terugkomen!

Speels & kleurrijk

De UNO serie heeft een Frans design. Maar wat houdt dat in? Dit heeft voornamelijk te maken met de verfijning van de woonkamer meubels, de onbezorgdheid en de charme. Frans design is geroemd en geliefd waardoor ook deze serie eruit springt. De UNO serie is gemaakt van MDF-hout en meubelspaanplaat. Het materiaal is afgewerkt met een mooie lak in verschillende kleuren. De handgrepen van de scandinavische meubels zorgen voor een extra detail en maken de modellen nog excentrieker. De UNO serie bestaat uit kasten, dressoirs, TV-meubels en een bureau.

UNO serie kopen bij Furnea

De UNO serie is ontworpen door de topdesigner Olivier Toulouse van het meubelmerk Tenzo. Olivier laat zich inspireren door de mens en geloofd dat design iets zegt over wie je bent. Ben jij dus kleurrijk, fantasierijk en speels? Dan past deze serie zeker bij jouw persoonlijkheid en dus bij jouw interieur. Bestel de UNO serie veilig online bij Furnea. Wij bieden standaard gratis bezorging & retour waardoor online meubels bestellen bij Furnea nog leuker is! Pak je vrijheid met deze design serie!