SALE

Ontvang t/m aanstaande zondag 10% korting op alle hal meubels!

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk collectie
Liefdesnestjes | Ontvang 10% korting op alle bedden, matrassen & kledingkasten

Barcelona Serie | Laat je verwelkomen door elegantie

(9 artikelen)

Barcelona halmeubel serie: sfeervolle meubels voor een uitnodigende hal

De hal is de eerste ruimte die je ziet wanneer je je woning betreedt. Daarom is het erg belangrijk om het sfeervol in te richten. En dat doe je het best met de Barcelona halmeubels van Nova Design! 

Laat je verwelkomen door elegantie 

De Barcelona halmeubels zijn vervaardigd uit massief eikenhout en voorzien van metalen handgrepen. Ze zijn daarnaast mooi afgewerkt met een olielaag en gefineerd. Deze geweldige combinatie zorgt voor gezelligheid en klasse. Daarom zijn het ook dé perfecte meubelen voor in je hal. 

Want zeg nu zelf, wanneer je thuiskomt is het toch ontzettend fijn om verwelkomd te worden door een gezellige ruimte? En dat is voor je bezoekers niet anders! Met de Barcelona halmeubelen laat jij je gasten zich altijd welkom voelen op een stijlvolle manier!

Alles om je hal uiterst gezellig te maken

De Barcelona halmeubel serie heeft écht alles om je hal uiterst knus te maken. Zo vind je er halkasten, spiegels, schoenkasten, halbanken en nog veel meer. Doordat de meeste meubelen verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen, kan je alles in dezelfde stijl kopen. Dit zorgt voor een mooi geheel!

En het wordt nog beter: de Barcelona serie heeft ook hele leuke sets. Als je het zelf moeilijk vindt om de juiste combinatie te vinden, zijn ze de perfecte oplossing. De sets bevatten namelijk stijlvolle halmeubelen die mooi bij elkaar passen.

Barcelona halmeubels kopen bij Furnea

Halmeubelen kopen, doe je bij Furnea steeds met veel plezier. Bij ons geniet je namelijk boven op je aankoop van 5 jaar gegarandeerde garantie. Bovendien worden de meubelen gratis bezorgd en is ook de retour zonder extra kosten.

Wil je je hal omtoveren tot een gezellig en verwelkomend plekje? Dan hoef je dus niet langer te twijfelen. Furnea is de plek bij uitstek!