your BUM| Ontvang 10% korting op alle banken & fauteuils! Gebuik deze kortingscode: BANFAU10
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie.

Opus Serie | Landelijk wit

(15 artikelen)

Opus Serie | Landelijk en romantisch

De Opus serie is een van de series die het Duitse merk Nova Design heeft ontwikkeld. Het merk bestaat al sinds 2007 en is niet meer weg te denken uit de meubelbranche. Innovatieve en unieke designs komen samen in meubels van uitstekende kwaliteit. De Opus serie omvat een complete halmeubelset, geheel in landelijke stijl. Het voordeel van meubels uit een serie kopen, is dat je eenvoudig je meubels op elkaar afstemt. Zo creëer je harmonie in huis.

Een sfeervolle en warme hal

Wanneer je de deur van je woning opent, wil je direct een gevoel van thuiskomen hebben. Dat lukt zondermeer wanneer je je hal inricht met de prachtige meubels uit de Opus serie. Deze serie is bijzonder uitgebreid en biedt je de meest denkbare meubels voor gebruik in de hal. Denk aan spiegels groot en klein, maar ook aan een schoenenbank en halkast. De meubels uit de serie zijn gemaakt van massief gerecycled hout. Let ook eens op de bijzondere details zoals de bladen en knoppen van de meubels waarbij het lijkt alsof het blad is doorgeschuurd. Hierdoor krijgt het geheel een landelijk, maar ook enigszins vintage uitstraling. De meubels zijn met de hand bewerkt.

Opus serie kopen bij Furnea

Zie je al helemaal voor je hoe mooi deze halmeubelset bij jou zal staan? Wellicht heb je voldoende aan enkele meubels uit de serie, of ga je toch voor het hele pakket? Wat je keuze ook is, je plaatst natuurlijk je bestelling bij Furnea. Waarom? Omdat alleen de beste service goed genoeg is natuurlijk. Bij Furnea bieden we je namelijk verschillende betaalmogelijkheden, zoals achteraf betalen en betaling in rentevrije termijnen. Voor de beste bescherming en reinigingvan de meubels in de Opus serie raden we je aan om de Matt Polish Wood Care Kit + Cleaner mee te bestellen.