Je hele collectie beeld en geluid in één DVD kast

(7 artikelen)

Op een regenachtige zondagmiddag met z’n allen een DVD kijken. Wie kent het niet? Dan is het wel  zo fijn als je snel precies die DVD kunt vinden die je wilt kijken. Dan is het handig dat je DVD’s netjes geordend in zo’n mooie design DVD kast van Furnea.nl zijn opgeborgen. Want als je eerst een half uur moet zoeken waar je favoriete DVD ook alweer ligt, is de pret gauw voorbij. Furnea.nl heeft woonkamer meubels en een design DVD kast voor je in diverse stijlen en met ruimte voor tot wel honderden DVD’s. Bek

Heel veel opbergruimte met een DVD kast

Het moet je bekend voorkomen: je verzameling films, series, muziek en concerten breidt zich langzaam maar zeker steeds verder uit. Probeer dan het overzicht maar eens te behouden. Een DVD kast kopen van Furnea.nl is hiervoor de oplossing. Maar zo’n DVD kast moet natuurlijk wel bij de rest van je woonkamer meubels passen. Modern, tijdloos of klassiek? Furnea.nl heeft voor elke kamer de juiste DVD kast. En je kunt hem heel mooi combineren met een TV kast, een passend audio meubel, of zelfs een hele woonkamerset! En met een mooi effen vloerkleed erbij is je inrichting in één keer af.

Bestel je design DVD kast gemakkelijk en goedkoop online

Als je je DVD kast goedkoop online hebt besteld, kun je dankzij onze grote voorraad verzekerd zijn van een snelle bezorging. En via een e-mailbericht met daarin een Track en Trace kun je precies in de gaten houden waar je DVD kast, audio meubel of vintage vloerkleed zich tussen bestelling en bezorging precies bevindt. En mocht je na ontvangst van je bestelling toch niet tevreden zijn over je DVD kast, dan mag je hem binnen 100 dagen weer terugsturen. We geven je namelijk altijd 100 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug. Zo doen we dat.