Ondervloeren PVC bij Furnea

(4 artikelen)

Ondervloeren PVC bij Furnea

Begin bij de basis

Ondervloeren PVC, we bestellen ze vaak ‘gewoon’ even bij de gekozen vloeren. Maar wist je dat een goede ondervloer eigenlijk net zo belangrijk is als de PVC vloeren zelf? Goede ondervloeren PVC zorgen ervoor dat je vloer mooi gelegd kan worden en ook mooi blijft. Daarom is het verstandig om ook zeker stil te staan bij de aankoop van de ondervloer. Ondervloeren PVC heb je vaak alleen nodig bij een PVC klikvloer. Een plak PVC vloer wordt verlijmd met de ondergrond waardoor een extra ondervloer in de meeste gevallen niet nodig is. Is jouw keuze dus gevallen op een mooie PVC klikvloer? Bestel dan ook zeker de goede en kwalitatieve ondervloeren PVC erbij.

Ondervloeren PVC leggen

Ondervloeren PVC zijn dé basis voor een vloer met PVC stroken of PVC tegels. Echter, de vloer waar je de ondervloeren PVC op legt moet ook aan bepaalde eisen voldoen. De ondergrond moet in ieder geval stabiel, stevig en egaal zijn. Ondervloeren PVC kun je op verschillende ondergronden leggen. Soms moet je wel eerst de ondergrond behandelen en egaliseren zoals bij een bobbelige plankenvloer, tegelvloer met diepe voegen en loslatende linoleum vloeren. Verder is het aan te raden om laminaat en tapijt weg te halen voordat je PVC ondervloeren gaat leggen. Er is dus wel even wat werk aan de winkel, maar als je eenmaal een goede ondergrond hebt is het leggen van ondervloeren PVC een fluitje van een cent!

Kies voor topmerken

We zeiden al dat ondervloeren PVC erg belangrijk zijn voor een goede basis. Daarom raden wij aan om de vloer en ondervloer van hetzelfde merk te kopen. Vloer merken stemmen namelijk vaak de vloeren af op de ondervloeren PVC. Hierdoor versterken ze elkaar. Dit geldt ook voor het vloeren merk Floorify. Dit merk heeft de eigen Comfort ondervloer ontwikkeld. Deze ondervloeren PVC egaliseren, vermijden kraken, zorgen voor geluidsreductie en zijn geluidsdempend. Daarnaast is de ondervloer heel geschikt voor vloerverwarming en koeling. En, ook niet onbelangrijk, de ondervloeren PVC van dit merk zijn maar 2 mm. dik. Je merkt dat de ondervloer net zo belangrijk is als de vloer zelf.

Ondervloeren PVC kopen bij Furnea

Is jouw keuze gevallen op een PVC vloer van Furnea? Dan bestel je natuurlijk ook de ondervloer erbij! De ondervloeren PVC zijn gemakkelijk online te bekijken en te bestellen. Daarnaast hebben wij een showroom in Schiedam. Je kan dus langskomen om de ondervloeren PVC te bekijken en direct te bestellen. Bij Furnea staan we altijd achter de kwaliteit van onze producten. Daarom krijg je standaard 5 jaar gegarandeerd garantie op je ondervloeren PVC. Mocht er onverhoopt dus iets mis zijn met je aankoop? Dan kan je altijd bij ons terecht! En twijfel je nog? Dan helpen wij je graag om de juiste vloeren en ondervloeren PVC uit te kiezen.