Ares Cucina

(25 artikelen)

Ontdek het Merk Ares: Innovatie en Kwaliteit in Meubilair

Hoogwaardige Productie en Technologie

Bij Ares wordt elk stuk meubilair vervaardigd met de grootste zorg en precisie. Het merk maakt gebruik van gemelamineerde meubelplaat met vierkante randen, verwerkt met geautomatiseerde apparatuur en machines. Deze technologische vooruitgang garandeert een productie van hoge kwaliteit, waarbij elk detail perfect is afgewerkt.

Productieproces

Het productieproces van Ares bestaat uit vijf fasen:

  1. Sectioneren: Op maat zagen en automatische verwerking van panelen.
  2. Squadrabording: Kwadrateren en randen, afhankelijk van het soort randen en afwerkingen.
  3. Boren: Boren van panelen, noodzakelijk voor montage en assemblage.
  4. Montage: Assemblage van halffabrikaten, per producttype en kleur.
  5. Verzending:Verzending van pakketten en producten.

Uitgebreid Productassortiment

Ares biedt een breed scala aan meubels voor diverse ruimtes in huis, zoals slaap-, woon-, keuken- en kantooromgevingen. Dit uitgebreide assortiment stelt klanten in staat om een samenhangende en stijlvolle inrichting te creëren die perfect aansluit bij hun behoeften en smaak. Of het nu gaat om een modern kantoor of een gezellige woonruimte, Ares heeft de perfecte meubeloplossing.

Maatwerk en Innovatie

Een van de unieke aspecten van Ares is hun vermogen om maatwerkprojecten te ontwikkelen. Het ontwerpbureau van Ares bestaat uit hooggekwalificeerde technici en ontwerpers die nauw samenwerken om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van de klant. Deze maatwerkbenadering zorgt ervoor dat elke klant een uniek en persoonlijk product ontvangt dat perfect aansluit bij hun wensen.

Productiecapaciteit en Moderne Faciliteiten

Ares beschikt over een indrukwekkende productiecapaciteit, met 30.000 vierkante meter overdekte ruimte en vier productie-eenheden. Deze faciliteiten zijn uitgerust met state-of-the-art productielijnen die efficiënte en hoogwaardige productie mogelijk maken.

Commercieel Netwerk en Marktexpertise

Ares beschikt over een gestroomlijnde verkoopstructuur die profiteert van jarenlange ervaring in de sector en diepgaande kennis van markten en klantbehoeften. Deze expertise stelt Ares in staat om snel in te spelen op de veranderende trends in de meubelindustrie en innovatieve producten aan te bieden die voldoen aan de nieuwste eisen van de klant.

Research Design Structure

Om voorop te blijven lopen in de snel veranderende meubelsector, heeft Ares een Research Design Structure opgezet. Dit team volgt en analyseert de huidige trends, onderzoekt nieuwe en bestaande materialen en afwerkingen, en ontwerpt en creëert nieuwe projecten. Deze projecten worden eerst getest en vervolgens doorgestuurd naar de technische afdeling voor engineering. Deze continue focus op innovatie stelt Ares in staat om steeds weer vernieuwende en aantrekkelijke meubeloplossingen aan te bieden.

Kwaliteitsproducten tegen Concurrerende Prijzen

Ondanks de hoge kwaliteitsstandaarden die Ares hanteert, slaagt het merk erin om concurrerende prijzen te bieden. Dit maakt hun meubels toegankelijk voor een breed publiek, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid. Ares streeft ernaar om iedereen de mogelijkheid te bieden om te genieten van stijlvol en functioneel meubilair dat lang meegaat.

Conclusie

Ares is een merk dat staat voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Met een breed productassortiment, geavanceerde productietechnologieën, maatwerkoplossingen en een scherp oog voor de nieuwste trends, weet Ares keer op keer te voldoen aan de verwachtingen van hun klanten. Of je nu op zoek bent naar meubels voor je slaapkamer, woonkamer, keuken of kantoor, bij Ares vind je altijd de perfecte oplossing die past bij jouw stijl en behoeften.

Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van Ares en transformeer je leefruimte met meubels die niet alleen functioneel en duurzaam zijn, maar ook stijlvol en trendy.